Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Csajok, van még esélyem?...

Csajok, van még esélyem? Lehet mégis babó a negatív teszt ellenére?

Figyelt kérdés
6napja késik,annyit érzek,hogy leszakad a derekam,a hátam és néha elkap a hányinger!Szerdán csináltam egy tesztet,de negatív lett(nem reggeli pisiből)Tegnap picit rózsaszínes folyásom volt és ennyi!Most akkor mi van?Hasam szurkál,meg pisilni is többet járok!Holnap reggel csinálom a következő tesztet.
2010. febr. 19. 13:56
 1/8 anonim ***** válasza:
Várom az eredményt. Most szerintem 50-50%.
2010. febr. 19. 14:08
 2/8 anonim ***** válasza:
Hasonlo cipöben járunk,csak nekem már 11napja késik teszt negativ.Szerintem várj még 2-3napot és akkor tesztelj,akkor már tuti a valost mutatja.SZoritok.
2010. febr. 19. 14:09
 3/8 anonim ***** válasza:
Én is hasonló helyzetben vagyok, és én is várom mi lett veled.
2010. febr. 19. 16:59
 4/8 anonim ***** válasza:
Megcsináltad a tesztet?Drukkolok!!!!
2010. febr. 20. 06:38
 5/8 A kérdező kommentje:
sziasztok,igen meg!Negatív lett megint...mensi azóta sincs!Nem szokott kimaradni pláne nem ilyen hosszú időre,ha nem babó akkor mitől lehet ez?Már teljesen készen vagyok,jön egy reménysugár és akkor elszáll,aztán megint jön és megint egy negatív teszt!:(
2010. febr. 20. 11:47
 6/8 anonim válasza:
Nekem 19 napja késik,orvos nem lát semmit, teszt 2 napja negatív volt. Szerintem ne aggódj. A rózsaszínes folyás utalhat beágyazódásra is. Szurkolok!
2010. febr. 20. 18:14
 7/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Vegyes teszteredményekkel 9.napja késett. Kedden kezdődött barnázás, rózsaszínes folyás. Tegnapra már fehérnemún is nyomot hagyott. Hajnalban pedig elment erős, löketszerű vérzéssel, melyet hányás, fejfájás, szédülés kísért. 5,2 hetes volt. Tegnap voltam orvosnál, aki épp csak ki nem röhögött. Nagyon kivagyok.

2010. febr. 20. 20:27
 8/8 anonim ***** válasza:

szia!

Nekem 8 napja késik,és semmi görcs, semmi fájdalom, semmi. csak késik. Én a nem várt napja után 3 nappal teszteltem ngativat. Elmentem dokihoz, azt mondta nem vagyok terhes. De ilyenkor még nem is lát semmit!!!

Tesztelj még pár nap múlva! Én is ezt teszem.

2010. febr. 24. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!