Segítséget kérek. Van esélyem a babára, vagy már a pozitív tesztek ellenére, biztos, hogy gond van?
Szegénykém, ne idegeskedj!
Persze, lehet, hogy méhen kívüli a baba, de remélem nem az lesz!
Szia, ne gondolj a legrosszabbra, csak pozitívan! A doki még nem feltétlenül érzi kézi vizsgálattal, nekem 6 hetesen nem érzett semmit, utána 2 héttel ultrahangon már láttuk ahogy vert a kis szive!Koncentrálj a pozitív tesztre az általában nem hazudik, egy két hét és megbizonyosodik a terhesség!Sok sikert hozzá!
Üdv: 21 hetes kismama
Szia!
Ha kávézacc szerű barna, az lehet méhen kívüli, nekem 2 szer volt, onnan már sajna sejtettem. A tünetek ugyan azok, de nem idegesíteni akarlak.
Lehet minden ok, csak a Te szervezeted így reagál.
Azért egy uh-ot csinálhatna jövő 7 vége fele.
Szia!
A színe kávézacc szerű!
Nekem olyan volt és nem sokszor jött, de nekem laparoszkópíát csináltak, mikor méhen kívül volt (elsőre), másodszor nem, de befektettek és megfigyeltek, szerencsére még ott a kórházban spontán megjött, nem kellett műteni és a hcg is csökkent. (szóval elhalt a méhen kívüli).
Amúgy ha rendesen vagy terhes akkor még nem biztos, hogy érzi a doki kézi vizsgálatnál az 5. héten.
Ilyenkor a hüvelyi uh. megbízhatóbb.
Hétfőn már úgyis többet tudsz, ne idegeskedj.
Ha meg méhen kívüli sem lesz bajod, mert időben elmentél és figyelni fognak!
Majd, írd le mi volt.
ja, azóta van egy másfél éves kislányom:-))) és egy missed ab.-om is.:-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!