Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még esélyem hogy visszakapjam?
Párommal 10 hónapja voltunk együtt a szigorú tiltás ellenére kibírtuk ám most azt mondta hogy vagy költözzek hozzá vagy felejtsem el mert ezt ő már nem bírja hogy nem lehet velem. Sajnos korom miatt (16) azt kellett mondanom hogy nem mehetek:( Nagyon nagyon szeretem őt és szükségem van rá :( Szerintetek van még esély arra hogy visszakapjam???
u.i.: Hülyék kíméljenek nekem ez fontos.
bocsi elnyomtam. Nos Nagyon összetörhetted azzal,hogy nemet mondtál neki. Mivel ezt megkérdezte eddig úgy érezte,hogy szereted és vele akarsz élni örökké! Ezzel viszont jóformán azt mondtad neki hogy vége nekem nem kellesz.
Elvileg ti vagytok azok ahol roma a párod a szülők pedig rasszisták de lehet keverem.Ha nem akkor viszont azt tanácsolom amit múltkor. Választanod kell,vagy a roma barát vagy a szüleid. Ha szereted akkor beszéljétek meg ki mit szeretne és együtt döntsetek. Sokat segít az hogyha kifejti,hogy mért szeretné,hogy hozzá költözz.
Kedvesem én is ezt tettem anno és kilehet játszani a törvényt :) Ha annyira szereted bármikor le költözhetsz hozzá. Anyukája lesz a gyámod és ennyi vagy nagykorúsítod magad a rasszista szülök miatt esetleg leszarod az egészet és csak le költözöl.
De ezt te is tudod nagyon jól,ne akard átverni saját magad! Tudod te is belül,hogy már rég választani kell minél tovább húzod annál nagyobb baj történhet mint nálunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!