Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van még esélyem hogy visszakap...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ixdecske kérdése:

Van még esélyem hogy visszakapjam?

Figyelt kérdés

Párommal 10 hónapja voltunk együtt a szigorú tiltás ellenére kibírtuk ám most azt mondta hogy vagy költözzek hozzá vagy felejtsem el mert ezt ő már nem bírja hogy nem lehet velem. Sajnos korom miatt (16) azt kellett mondanom hogy nem mehetek:( Nagyon nagyon szeretem őt és szükségem van rá :( Szerintetek van még esély arra hogy visszakapjam???

u.i.: Hülyék kíméljenek nekem ez fontos.

2012. máj. 21. 21:29
 1/9 anonim ***** válasza:
hány éves?
2012. máj. 21. 21:30
 2/9 A kérdező kommentje:
Elnézést ezt elfelejtettem írni: 18F 16 L
2012. máj. 21. 21:31
 3/9 anonim ***** válasza:
szexuális élet van? mert ha nem akkor lehet az volt egy másik ok
2012. máj. 21. 21:31
 4/9 anonim ***** válasza:
és ő hány éves? ez ettől is függ sztem, mert ha nem sokkal több, és a szüleidet nem zavarja (meg téged sem) akkor odaköltözhetsz. az én szüleim elég engedékenyek ilyen téren, ezért mondom ezt csak így, bár én még nem költöztem el otthonról a barátomhoz. de ha mégse tudsz odaköltözni hozzá, egyszerűen csak mondd el, hogy mennyire szereted, és ha ő is viszontszeret, akkor megérti.
2012. máj. 21. 21:33
 5/9 anonim válasza:
Csak le akar feküdni veled.
2012. máj. 21. 21:39
 6/9 anonim ***** válasza:
Túl korai az összeköltözés SZERINTEM... és hogy kérdésedre is válaszoljak, ha szeret, akkor visszafogad bármikor, de csak téged szeret igazán.
2012. máj. 21. 21:47
 7/9 A kérdező kommentje:
mint írtam a párom 18 éves. a szüleim kimondottan nem szeretik így engedéllyel semmiképp nem költözhetek. és nem csak meg akar dugni mert ezelőtt éltünk szexuális életet csak anyám eltiltott egymástól:S és tudom hogy szeret csak már nem bírja azt a terhet amit ezzel (hogy nem vagyok vele) rovok rá.
2012. máj. 22. 05:11
 8/9 anonim válasza:
Én megmondtam kedves hogy csak idő kérdése és megfog kérdezni! Ezzel tuti,hogy nagyon-nagfyon megbántottad,hogy nemet mondtál neki.
2012. máj. 22. 09:08
 9/9 anonim válasza:

bocsi elnyomtam. Nos Nagyon összetörhetted azzal,hogy nemet mondtál neki. Mivel ezt megkérdezte eddig úgy érezte,hogy szereted és vele akarsz élni örökké! Ezzel viszont jóformán azt mondtad neki hogy vége nekem nem kellesz.

Elvileg ti vagytok azok ahol roma a párod a szülők pedig rasszisták de lehet keverem.Ha nem akkor viszont azt tanácsolom amit múltkor. Választanod kell,vagy a roma barát vagy a szüleid. Ha szereted akkor beszéljétek meg ki mit szeretne és együtt döntsetek. Sokat segít az hogyha kifejti,hogy mért szeretné,hogy hozzá költözz.

Kedvesem én is ezt tettem anno és kilehet játszani a törvényt :) Ha annyira szereted bármikor le költözhetsz hozzá. Anyukája lesz a gyámod és ennyi vagy nagykorúsítod magad a rasszista szülök miatt esetleg leszarod az egészet és csak le költözöl.

De ezt te is tudod nagyon jól,ne akard átverni saját magad! Tudod te is belül,hogy már rég választani kell minél tovább húzod annál nagyobb baj történhet mint nálunk...

2012. máj. 22. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!