Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek hogy visszakapjam?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy visszakapjam? Nagyon szeretem. Van még esélyem nála?

Figyelt kérdés
próbálom rövidre fogni..bár nem könnyű:D nagy nehezen összejöttem a fiúval akibe szerelmes lettem..jártunk 1 hónapot,amikor nagyon szeretett engem,de a végén elkezdett kihüledezni a kapcsolatunk,ezért azt mondta már nm szeret úgy mint az elején,és h folytassuk külön..kicsit szomorú voltam,de nem végott borzalmasan fölhöz a dolog..a szakitás után,teljesen közömbösen viselkedtem vele,nem adtam jelét annak h még mindig bejön.ez őt láthatólag nagyon zavarta,ezért elhívott mozizini,ahol smároltunk,és nagyon jól elvoltunk,s azt mondta h nm enged el,és szeret..a randin nem voltam vele túl bűbájos,mert ugy gondoltam végülis mér nyalizzak mikor ő dobott ki engem.talán rosszúl tettem,mert a randi után elég barátságtalan volt velem msn en(sokat bszélünk ott),bár úgy éreztem még minig érez valamit irántam.végül a szakitásunk után 2 héttel(nála ez sok idő kihagyás csaj nélkül):d öszejött az egyik legjobb barátnőmmel,akibe szintén bele szeretett(állitása szerint) de a csaj 1 hét után kidobta,egy másik pasi miatt.a fiú nagyon összetört,de nem az a fajta aki sokáig rágódik az ilyeneken..Most teljesen átalagosan viselkedünk egymással,néha idajön a suliba és megfogja a vállam,és azt is észrevettem h néha néz szünetekbe.Msn-en azóta is midnig rámír ha felmegyek,de már nem olyan kedves mint régen,pl nem mond ilyeneket hogy drága,stb. Most vissza szeretném szerezni,mert még mindig szeretem,de nem tudom hogy adjam a tudtára..nem tudom h ő tisztába van e az érzéseimmel,és hogy ő mit érez irántam..Mit tegyek hogy visszakapjam,mit monjak neki,hogy viselkedjek vele...?
2010. máj. 7. 15:19
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem ennek nem sok értelme van így.Főleg hogy összejött egyik barátnőddel.Nem hiszem hogy komolyan érezne irántad valamit, ha azt mondta.Szakíts vele végleg és keress egy rende srácot.

L18

2010. máj. 7. 15:28
 2/4 anonim válasza:
Én is ezen gondolkozok ugyan így van most elem is, de pont fordítva csajom dobott ki, és rá egy héttel összejött az egyik haverommal akinek mellesleg akkor még másik barátnője volt.
2010. máj. 7. 15:46
 3/4 anonim válasza:
De amúgy szerintem meg ha nem látod rajta, hogy szeretne akkor hagyd ott! majd találsz valakit aki igazán szeretni fog!;) higgy nekem!:)
2010. máj. 7. 16:00
 4/4 A kérdező kommentje:
de már nincs köztünk semmi..azaz nem járunk meg ilyenek..csak szeretem..és nem tudom hogy ő mit szólna az ötlethez..de félek erről vele beszélni..mert ha visszautasit akkor meg én érezném megint kellemetlenűl magam az iskolában.. ő olyasfajta fiú,aki szereti féltékennyé tenni a lányokat,és nem szeret teperni egy lány után,még ha szereti sem..És ha úgy látja hogy a lány nem túl kedves vele,esetleg úgy véli nem akar tőle semmit a csaj akkor ő sem erölteti..
2010. máj. 7. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!