Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy visszakapjam? Nagyon szeretem. Van még esélyem nála?
Figyelt kérdés
próbálom rövidre fogni..bár nem könnyű:D nagy nehezen összejöttem a fiúval akibe szerelmes lettem..jártunk 1 hónapot,amikor nagyon szeretett engem,de a végén elkezdett kihüledezni a kapcsolatunk,ezért azt mondta már nm szeret úgy mint az elején,és h folytassuk külön..kicsit szomorú voltam,de nem végott borzalmasan fölhöz a dolog..a szakitás után,teljesen közömbösen viselkedtem vele,nem adtam jelét annak h még mindig bejön.ez őt láthatólag nagyon zavarta,ezért elhívott mozizini,ahol smároltunk,és nagyon jól elvoltunk,s azt mondta h nm enged el,és szeret..a randin nem voltam vele túl bűbájos,mert ugy gondoltam végülis mér nyalizzak mikor ő dobott ki engem.talán rosszúl tettem,mert a randi után elég barátságtalan volt velem msn en(sokat bszélünk ott),bár úgy éreztem még minig érez valamit irántam.végül a szakitásunk után 2 héttel(nála ez sok idő kihagyás csaj nélkül):d öszejött az egyik legjobb barátnőmmel,akibe szintén bele szeretett(állitása szerint) de a csaj 1 hét után kidobta,egy másik pasi miatt.a fiú nagyon összetört,de nem az a fajta aki sokáig rágódik az ilyeneken..Most teljesen átalagosan viselkedünk egymással,néha idajön a suliba és megfogja a vállam,és azt is észrevettem h néha néz szünetekbe.Msn-en azóta is midnig rámír ha felmegyek,de már nem olyan kedves mint régen,pl nem mond ilyeneket hogy drága,stb. Most vissza szeretném szerezni,mert még mindig szeretem,de nem tudom hogy adjam a tudtára..nem tudom h ő tisztába van e az érzéseimmel,és hogy ő mit érez irántam..Mit tegyek hogy visszakapjam,mit monjak neki,hogy viselkedjek vele...?2010. máj. 7. 15:19
1/4 anonim válasza:
Szerintem ennek nem sok értelme van így.Főleg hogy összejött egyik barátnőddel.Nem hiszem hogy komolyan érezne irántad valamit, ha azt mondta.Szakíts vele végleg és keress egy rende srácot.
L18
2/4 anonim válasza:
Én is ezen gondolkozok ugyan így van most elem is, de pont fordítva csajom dobott ki, és rá egy héttel összejött az egyik haverommal akinek mellesleg akkor még másik barátnője volt.
3/4 anonim válasza:
De amúgy szerintem meg ha nem látod rajta, hogy szeretne akkor hagyd ott! majd találsz valakit aki igazán szeretni fog!;) higgy nekem!:)
4/4 A kérdező kommentje:
de már nincs köztünk semmi..azaz nem járunk meg ilyenek..csak szeretem..és nem tudom hogy ő mit szólna az ötlethez..de félek erről vele beszélni..mert ha visszautasit akkor meg én érezném megint kellemetlenűl magam az iskolában.. ő olyasfajta fiú,aki szereti féltékennyé tenni a lányokat,és nem szeret teperni egy lány után,még ha szereti sem..És ha úgy látja hogy a lány nem túl kedves vele,esetleg úgy véli nem akar tőle semmit a csaj akkor ő sem erölteti..
2010. máj. 7. 16:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!