Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van esélyem a szerelemre?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esélyem a szerelemre?

Figyelt kérdés

sziasztok, egy 18 éves meleg fiú vagyok, senkise tudja rólam, van egy pár rossz emlékem pl az előző kapcslatom , amibe a párom fojton megcsalt és ő ezt természetesnek látta.

. Remélen nem mindenki csak a szexet keresi, és vannak még hozzám hasonló melgek akiknek vannak érzelmeik , és boldog hosszú hűséges , egyenes párkapcsolatot keres. szerintetek létezik a melegeknél/leszbikusoknál olyan szerelem mint a heteroknál ? ami tényleg igazi. olyan mint a filmekben.

2012. máj. 24. 19:22
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
köszi a választ, remélem hogy megtalálom az igazit , aki elfelejteti majd velem a multamat ...
2012. máj. 25. 14:23
 12/30 anonim ***** válasza:

Szerintem nem!:D Am nem gondolom így, csak ilyen válasz még nem érkezett.:D

Persze hogy létezik ilyesmi, de ne a heterókból és főleg ne a filmekből indulj ki. Heteróéknál ugyan ez megy, a filmek meg még mindig kitaláltak.. Nincs szőkeherceg fehér lovon.:D Türelem kell, bár tény, hogy szerintem én sosem találok szerelemre.:)

2012. máj. 25. 14:39
 13/30 A kérdező kommentje:
neke nem szőke herceg kell , csak egy átlagos pasi , aki szeret tisztaszívből és akit énis szeretek. a külső nem számít, az másodlagos
2012. máj. 25. 16:12
 14/30 anonim ***** válasza:

persze h megtalálod.attól h még meleg vagy:)

am sztem dontos a külső..mármint h engem megfogjon..tehát ha nekem tetszik egy pasi akkor küldőleg is meg fok tetszeni..még ha tudom is h van nála helyesebb pasi:D :O

2012. máj. 25. 17:44
 15/30 anonim ***** válasza:
100%

http://www.youtube.com/watch?v=qOW6o18EHPY

Ezt azért mert írtad h igazit szeretnél, olyat mint a filmekben... :)

Amúgy halkítsd le a zenét, kapcsolj alá valami mást és úgy nézd meg ;) Legalábbis én inkább így csináltam. (Semmi bajom Taylorral, de hát most na :D)

Btw, biztosan megtalálod a szerelmed. Nem csak te vagy, aki még erre vágyik, hidd el :)

2012. máj. 25. 18:58
 16/30 anonim ***** válasza:
óóó előző ez de cuki :)))
2012. máj. 25. 19:10
 17/30 anonim ***** válasza:

az bizony:)

de te fiú vagy lány vagy?

2012. máj. 25. 19:17
 18/30 anonim ***** válasza:

Ugye?:) Most akadtam rájuk, és úgy éreztem muszáj belinkelnem ide.

Amúgy utolsó! Ha tőlem kérdezed, fiú vagyok ;)

2012. máj. 25. 19:30
 19/30 anonim ***** válasza:
:))
2012. máj. 25. 19:37
 20/30 anonim ***** válasza:
19:37 látom nagyon örülsz neki, hogy a linkelő fiú :DD egyértelmű h nem rám voltál kíváncsi:P
2012. máj. 25. 20:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!