Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esélyem a szerelemre?
sziasztok, egy 18 éves meleg fiú vagyok, senkise tudja rólam, van egy pár rossz emlékem pl az előző kapcslatom , amibe a párom fojton megcsalt és ő ezt természetesnek látta.
. Remélen nem mindenki csak a szexet keresi, és vannak még hozzám hasonló melgek akiknek vannak érzelmeik , és boldog hosszú hűséges , egyenes párkapcsolatot keres. szerintetek létezik a melegeknél/leszbikusoknál olyan szerelem mint a heteroknál ? ami tényleg igazi. olyan mint a filmekben.
Szerintem nem!:D Am nem gondolom így, csak ilyen válasz még nem érkezett.:D
Persze hogy létezik ilyesmi, de ne a heterókból és főleg ne a filmekből indulj ki. Heteróéknál ugyan ez megy, a filmek meg még mindig kitaláltak.. Nincs szőkeherceg fehér lovon.:D Türelem kell, bár tény, hogy szerintem én sosem találok szerelemre.:)
persze h megtalálod.attól h még meleg vagy:)
am sztem dontos a külső..mármint h engem megfogjon..tehát ha nekem tetszik egy pasi akkor küldőleg is meg fok tetszeni..még ha tudom is h van nála helyesebb pasi:D :O
http://www.youtube.com/watch?v=qOW6o18EHPY
Ezt azért mert írtad h igazit szeretnél, olyat mint a filmekben... :)
Amúgy halkítsd le a zenét, kapcsolj alá valami mást és úgy nézd meg ;) Legalábbis én inkább így csináltam. (Semmi bajom Taylorral, de hát most na :D)
Btw, biztosan megtalálod a szerelmed. Nem csak te vagy, aki még erre vágyik, hidd el :)
az bizony:)
de te fiú vagy lány vagy?
Ugye?:) Most akadtam rájuk, és úgy éreztem muszáj belinkelnem ide.
Amúgy utolsó! Ha tőlem kérdezed, fiú vagyok ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!