Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti mennyire toleráljátok az anime-fan lányokat?
Figyelt kérdés
2012. máj. 17. 19:41
31/42 anonim válasza:
Adam Blade
Örülök hogy tetszenek a shoujo animék! : ) Rengeteget láttam nagyon nehezen tudom összegyűjteni az összeset amit már láttam mert annyi jó van belőlük ha szeretnél még pár jót nézni írj rám! :)
32/42 halibel válasza:
(nem, nem Ágnes vagyok, hanem Zita :O ;))
33/42 anonim válasza:
Nálam speciel előny is és hátrány is. Olyan szempontból jó,hogy volna közös érdeklődésünk, viszont mint animés te is tudod ,hogy azok között is van különbség, ahogy ízlésben is van eltérés. Ha rám akarná erőltetni a yaoit nem örülnkék neki pl, de ha kb azonos ízlésünk van, vagy ha nem is, de legalább tolerálod a másikét, akkor a többi belső érték számít, nem az ,hogy miket nézel.
34/42 anonim válasza:
bár azok alapján amiket leírtál én sztem vágom kivagy :D
35/42 A kérdező kommentje:
Én? Ki? :D
2012. jún. 20. 16:00
36/42 anonim válasza:
Miazhogy ki? te magad csak tudod :D::D am gondolom A osztályos vagy
37/42 A kérdező kommentje:
Én persze, hogy tudom. :D
Arra vagyok kíváncsi, hogy te tudod-e. És igen, A osztályos vagyok.
2012. jún. 30. 05:26
39/42 A kérdező kommentje:
Hű. Csak nem KD? xD
2012. júl. 1. 15:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!