Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti hogy toleráljátok ezt a párotoknál?
Figyelt kérdés
Lassan egy éve vagyok együtt a barátommal, és folyton azt hangoztatja mennyire nem vágyik másra csak rám. Ennek ellenére a múltkor észrevettem h megnézett egy másik lányt. Nem is bántam volna, de nagyon zavar hogy letagadta, és össze vissza hazudott. Ellenkező esetben velem ordítozott volna, h miért nézek meg másik pasikat. Ami még zavar, hogy ő igaz megnéz más lányt, de ha engem néz meg valaki teljesen ki van akadva. Ő az első barátom aki olyan bénán csinálja hogy észrevettem:D Lányok, ti ilyenkor szóltok a párotoknak?? Előre is köszi szépen a válaszokat:)2010. márc. 28. 11:43
1/9 anonim válasza:
Nem szólok semmit érte.
Ez még semmit nem jelent.
2/9 anonim válasza:
minden pasi ilyen,ezzel nincs baj szerinetem
persz ha már majd kiesik a szeme az már gáz,de ha kulturáltan megnéz egy lányt szerintem abból még nincs semmi
3/9 anonim válasza:
Engem nem zavar, még hülyéskedni is szoktunk vele. Néha én "mutatok" rá egy csajra, hogy azért nála szerintem nekem jobb fenekem van. :D Aztán vagy hülyéskedik tovább párom, hogy háááát... vagy megszeretget és azt mondja a tiéd a legjobb, szóval szerintem ezt tök fölösleges ennyire komolyan venni. Amíg szeret, és elég vagy neki egyedül, addig miért baj hogy megnéz másokat is? Nézni lehet... tovább ne jusson!
4/9 anonim válasza:
Nem az a baj, hogy más lányokat néz, hát istenem, nézzen. De legalább ne tagadja le. Úgysem bántom érte, akkor minek hazudik? Azzal csak a bajt tetézi.
5/9 A kérdező kommentje:
Nekem valójában nem is azzal van bajom hogy megnéz más lányt, hanem hogyha ülünk a buszon például és én kinézek az ablakon és egész véletlenül ott áll egy srác akkor rögtön kiabál hogy " Mit nézel itt vagyok b***meg" meg stb.. :S Mikor viszont én kérdezem akkor hazudozik hogy nem nézte meg.:/
2010. márc. 28. 11:54
6/9 anonim válasza:
pff...nah ez már gáz, amit a te barátod csinál veled
ez egy állat
7/9 anonim válasza:
Igen nálunk ez az "egy patront megérne" beszólás... ennél tom, hogy másra nem is kellene neki, és tök megnyugszom! :D Persze nálunk is csak cukkolás szinten van jelen, ha megtenné repülne! :)
8/9 anonim válasza:
Hát figy :D
Erre azt tudom mondani: "azért, mert diétán vagyok az étlapot azért megnézhetem;)"
A barátod amit művel az már kicsit túlzott féltékenység sztem el kéne vele beszélgetned és meggyőznöd h neked nem kell más csak ő (:
9/9 anonim válasza:
hűséget ígért nem vakságot :) Had nézze. nem tudod megakadályozni.
Ez meg általában pasi szokás (tisztelet a kivételnek) hogy amit ő megtehet te már nem- szokj hozzá ez így marad :S:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!