Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mennyire toleráljátok ezt?
Szóval mennyire zavarna benneteket, ha a pasitok a barátnőitek adatlapját, képeit nézegetné facebookon, iwiwen stb...?
Én a saját pasimtól azt a választ kaptam, h nem tudja, csak kíváncsi volt...hát nem tudom:S
"Én a saját pasimtól azt a választ kaptam, h nem tudja, csak kíváncsi volt...hát nem tudom:S"
Ezt meg nem értem. Mit nem tud?? Te most nem a nőket kérdezed???
Aha, szóval az a kérdés, hogy megkérdezted tőle, hogy szerinte a nőket mennyire zavarja, hogy ő más nőket bámul a neten?? És azt mondta, hogy nem tudja??? Akkor primitív vagy bunkó vagy tényleg csak te vagy nagyon féltékeny...
Most hogy megnéz egy képet, még nem fog megcsalni...
Nekem az ég világon semmi bajom nincs azzal, ha a párom megnézi a barátnőim képeit, akik mellesleg már szinte közös barátok. Én is megnézem az ő haverjai képeit. Egyikőnk sem csorgatja a nyalát a másik barátai/ barátnői láttán, ez csak kíváncsiság/ unaluműzés. Egy egészséges kapcsolatban ennek nem kéne gondot jelentenie.
És az én párom soha nem tenne olyat, hogy bármilyen csajjal összehasonlítgat engem úgy, hogy abból én negatívan jöjjek ki, vagy hogy más csajok külsejét aktívan dícsérgeti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!