Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Hogy toleráljátok a féltékenységet? Lányok, hogy lehet ezt leküzdeni?
ha semmi okot nem adtok rá, de a lány mégis hisztizik, megsértődik, hogy "láttam ,h megnézted azt a csajt", vagy "miért beszélsz a volt barátnőddel és miért jártok még egy társaságba", ezt ti hogy kezelitek?
kérlek csak normális válaszokat írjatok.
Hi,
A fiúk nagyon nehezen tolerálják a féltékenységet. A személyi szabadságuk gátlásának érzik. Magad kell meggyőznöd arról, hogy van-e oka a féltékenységednek! Ha nincs, akkor ne csináld. Az okatalan féltékenység tönkretehet egy kapcsolatot. Kérd meg a fiút, hogy legyen őszinte.
Ha látod, hogy megnézte a csajt, kérdezd meg miért tette? Adjon választ ! Majd 3-5-10 perc múlva Te is nézz meg egy pasit úgyan úgy mint ő tette. Látványosan, jó láthatóan!
Ugyan ez a régi barátnős helyzet is. Ha Ő buliba volt és ott volt a volt barátnője, arról Ő nem tehet (hacsak nem szándékosan volt ott). Én ilyenkor 1-2 nap múlva szoktam jelezni, hogy véletlen összefutottam a régi barimmal.
Ha adott okott a féltékenységre, akkor tedd Te is féltékennyé. Ha nem adott okot, akkor ne légy féltékeny, mert véget fog érni a kapcsolatotok!!!
Én szégyenlem de bevallom, hogy féltékeny vagyok, habár nincs okom rá. Mármint. Néha "bekattanok" és a "semmiért" is féltékeny vagyok. Ilyenkor jól összebalhézunk, de végül mindig kibékülünk.
Ha meg van is ok (pl párom megnéz egy másik csajt), akkor helyben képes vagyok mind a csajt mind a páromat megpofozni.
Irtó ciki, de ezellen nem lehet csinálni semmit szerintem. Ha valaki tud megoldást írjon!
hát őszintén szólva engem kiborít az exes téma....
Nem az ha pl. véletlenül összefutnak váltanak két három szót, arra nem vagyok dühös.
Viszont ne találkozgassanak, meg jópofizzanak meg telefonálgassanak órákat....
Mellesleg ti fiúk, lennétek egy légtérben a csajotok exével? ti jó néven vennétek? Vagy ha a csajotok odalibbenne az exéhez és jókat röhögcsélnének? kétlem h vigyorognátok....
Csak olyat tegyél, amit tudod hogy fordított esetben te is elviselnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!