Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok, nektek milyen fiuk jonnek be?
(magamat irom le)
Fekete 8-9 centis haj, sotetbarna szem, sportos testalkat, ...stb
KORT ES NEMET IS (14/F)
hát ez nagyon hülye kérdés....ebböl nem lehet semmit megtudni ,ettöl még nem látom hogy nézel ki, milyen az arcvonásod, a mozdulatod, ugy összességében a lényed.
rakj egy képet ugy könnyebb. de igy esélytelen.
szerintem konkrétan tökmindegy mekkora haja van valakinek, milyen a szeme és mennyire sportos.ha közbe egy bunko, vagy unalmas akkor löttek az egésznek, lehetsz te az atyauristen is.25/L
Nem epp igy ertettem de azert kosz a valaszt.
Sokan hasonlitanak Bruce Lee-hez , nem vagott a szemem, es nem vagyok annyira izmos :)
ja értem:))
oké de ettöl még tényleg az a lényeg hogy nekem az ideálom a magas, hosszu haju csodaszépszemü széparcu egyén. de ez egy ideál. ami után csorgathatod a nyálad.
sosem volt ilyen pasim. mert az érték belül van és a legtöbb bomba pasi egy beképzelt f@sz...
de nökbe is igy van nem? nektek a playboy nyuszik az álomnötök de sajna a valoságban a nőtökön csak ott van az a pár pattanás, az a kis hurka a hason és a combon és a narancsböl meg a börszakadások a növéstöl.és szeretitek ezzel együtt is.:))
Hűséges, egy kicsit romantikus, de van benne rossz fiús hajlam is. Kedves, aki tisztel emellett ha kell akkor megvéd.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!