Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha a párotoknál alszotok, mit visztek magatokkal?
Figyelt kérdés
2011. márc. 3. 17:21
2/10 anonim válasza:
-fogkefe
-kispárna
-alvó pólóm + rövidnadrág
-bugyi + melltartó
-másnapi ruha
-dezodor, parfüm
Más nem jut az eszembe.
3/10 anonim válasza:
Kispárna? Fogkefe? Ezeket miért kell mindig cipelni?
4/10 anonim válasza:
a párna nélkül nem tudok elaludni, saját fogkefém meg nincs ott
5/10 anonim válasza:
Oké, de nem egyszerű venni oda egy párnát és egy fogkefét? :)
7/10 anonim válasza:
előzőn beszartam:)
én egy fogkefét,másnapra dezodort.néha pizsamát, de az elég ritka
8/10 anonim válasza:
én még nem aludtam nála és nem is aludhatok nála egy jó ideig még de attól még leírom mit vinnéék:D
pizsi (nagypolo+bugyi),fogkefe,fésü,smink,dezodor,másnapi ruha:)
9/10 anonim válasza:
Sminkes táskám,melltartó+bugyi,fogkefe,fésű,másnapi ruha és némi kaja,pénz,dezodor.
10/10 anonim válasza:
semmit nem szoktam vinni hozzá. hát ha buliból megyek akkor sminklemosó korongot meg egy dezodort de amúgy semmit. meztelen alszok és van ott fogkefém.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!