Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti mennyire toleráljátok az anime-fan lányokat?
Szeretemaz öszinte embereket!
Inkább mondja ki a véleményét mint hazudjon!
Eddigiek alapján átlagon felülinek mondanálak. a kullemed azt nem tudm......
Höh, nem csak te vagy így...
Meglátják, hogy mangát olvasok,:jaaaj, ezek a kínai mesék :O
Komolyan, eddig 1 animefannal találkoztam csak, magammal :D
Az egyetlen normális társaság a környezetemben én vagyok -.-
tegnap 21:25
Nem Ágnes a keresztneved? :-)
Na, ha én beállítanék egy yaoival, ... mindegy :D
Amúgy csak Narutot vittem, és "jaaj, ez a perverz izé, miaza nyalifali, úúú, de miket olvasol, úúú, de perverz" -.- oké.
Vagy múltkor bevittem a MONDO magazint, és megkérdeztem, hogy akkor most mi a véleményük Japánról... nem kellet volna
-A japánok perverzek, krvák, vagy mlegek. -.--.--.--.--.-
Jó, amúgy van egy barátnőm, csak ő szegedi... ő a legjobb barátnőm, teljesen tolerál, ha akarom, animét is néz velem :)
Most fogjuk megnézni az Elfen Liedet, meg most kaptam tőle mangát :D
Hát az tok jó , amikor lefagynak:)
Amúgy ha ki törlik a kérdésed ujra felteszed hogy kehessen beszélgetni xdd
Bar van egy csomó animevel kapcsolatos oldal(ahol lehetne folytatni) jómagam is regelve vagyok néhányon:)
ma 13:26: Szerintem úgy értette, hogy az osztálytársaktól kérdezte meg, és nem ide tette fel a kérdést. :)
ma 13:21: Ebből a szempontból akkor én szerencsésebb vagyok. Én is vittem be MONDO-t, és a fél osztály odagyűjt, hogy "Na mutiiii, mit szeretsz te annyira". Aztán megnézegették. Néhányan Animax-et is néznek, és látták pl. a Vampire Knightot vagy a Lovely Complexet (ugyanis az osztály 33 tagjából 29-en lányok, szerencsére. ^^) Sőt, még olyan lány is volt, akit én szoktattam rá az animékre, és miattam nézte meg pl. a Death Note-t. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!