Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk, ti mennyire toleráljátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti mennyire toleráljátok az anime-fan lányokat?

Figyelt kérdés

2012. máj. 17. 19:41
1 2 3 4 5
 21/42 jin ***** válasza:

Szeretemaz öszinte embereket!

Inkább mondja ki a véleményét mint hazudjon!

Eddigiek alapján átlagon felülinek mondanálak. a kullemed azt nem tudm......

2012. máj. 18. 22:22
 22/42 halibel válasza:

Höh, nem csak te vagy így...

Meglátják, hogy mangát olvasok,:jaaaj, ezek a kínai mesék :O

Komolyan, eddig 1 animefannal találkoztam csak, magammal :D

Az egyetlen normális társaság a környezetemben én vagyok -.-

2012. máj. 19. 20:12
 23/42 jin ***** válasza:
Utso, hol laksz?
2012. máj. 19. 21:24
 24/42 halibel válasza:
Szentesen járok suliba, de Mindszenten lakok... bár ott szinte semmilyen kapcsolatom sincs.
2012. máj. 19. 21:25
 25/42 A kérdező kommentje:
Utolsó, engem ilyen téren már szerencsére megszoktak. Múltkor pl. yaoi mangát vittem az osztálytársaknak. Képzeld el a reakciót. :D
2012. máj. 19. 22:20
 26/42 anonim ***** válasza:

tegnap 21:25

Nem Ágnes a keresztneved? :-)

2012. máj. 20. 13:17
 27/42 anonim ***** válasza:
Amúgy én is Szentesre járok iskolába :-D
2012. máj. 20. 13:18
 28/42 halibel válasza:

Na, ha én beállítanék egy yaoival, ... mindegy :D

Amúgy csak Narutot vittem, és "jaaj, ez a perverz izé, miaza nyalifali, úúú, de miket olvasol, úúú, de perverz" -.- oké.

Vagy múltkor bevittem a MONDO magazint, és megkérdeztem, hogy akkor most mi a véleményük Japánról... nem kellet volna

-A japánok perverzek, krvák, vagy mlegek. -.--.--.--.--.-

Jó, amúgy van egy barátnőm, csak ő szegedi... ő a legjobb barátnőm, teljesen tolerál, ha akarom, animét is néz velem :)

Most fogjuk megnézni az Elfen Liedet, meg most kaptam tőle mangát :D

2012. máj. 20. 13:21
 29/42 jin ***** válasza:

Hát az tok jó , amikor lefagynak:)

Amúgy ha ki törlik a kérdésed ujra felteszed hogy kehessen beszélgetni xdd

Bar van egy csomó animevel kapcsolatos oldal(ahol lehetne folytatni) jómagam is regelve vagyok néhányon:)

2012. máj. 20. 13:26
 30/42 A kérdező kommentje:

ma 13:26: Szerintem úgy értette, hogy az osztálytársaktól kérdezte meg, és nem ide tette fel a kérdést. :)

ma 13:21: Ebből a szempontból akkor én szerencsésebb vagyok. Én is vittem be MONDO-t, és a fél osztály odagyűjt, hogy "Na mutiiii, mit szeretsz te annyira". Aztán megnézegették. Néhányan Animax-et is néznek, és látták pl. a Vampire Knightot vagy a Lovely Complexet (ugyanis az osztály 33 tagjából 29-en lányok, szerencsére. ^^) Sőt, még olyan lány is volt, akit én szoktattam rá az animékre, és miattam nézte meg pl. a Death Note-t. :)

2012. máj. 20. 16:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!