Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk, ti mennyire toleráljátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti mennyire toleráljátok az anime-fan lányokat?

Figyelt kérdés

2012. máj. 17. 19:41
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
Bizony, általában aranyosak az ilyen lányok... te is az vagy fogadjunk! :) De az is tuti, hogy Pesten laksz.
2012. máj. 17. 20:06
 12/42 A kérdező kommentje:
Tévedés. Szerintem az aranyostól mérföldekre vagyok.. :D Hol kezdjem... 174 centi vagyok, amit én már nem hívnék annak. ^^" (Koizumi Risa :DD) Nálam inkább az ilyen kis 160 centis, kerek arcú, nagy szemű lányok az aranyosak. De, ha tévedek, akkor még az is rátesz egy lapáttal, hogy irtó "kedves" vagyok az emberekkel. Öhm... És Gyulán lakom.
2012. máj. 17. 20:13
 13/42 anonim ***** válasza:
Ismerek olyat aki teljesen belekavarodott az ilyen szarságba,és emiatt ment tönkre a párkapcsolata.Na igen minden KÁROS,de csak ha túlzásba visszük!
2012. máj. 17. 20:48
 14/42 jin ***** válasza:

Animések is lehetnek komoly emberek,vagy akármilyen

Én pl mondható vagyok animésnek és hát hungarista-fasisztának,de eggyiket se viszem túlzásba!CSak ez a mentalitás,de nem jelenti azt,hogy nap mint nap hangoztatom vagy egyéb területen!

2012. máj. 17. 21:16
 15/42 A kérdező kommentje:
Én sem hangoztatom, csak azok között, akiket érdekel.
2012. máj. 17. 21:27
 16/42 anonim ***** válasza:

Milyen animeket néztél végig?

Én a műfajból csak a DragonBall-t meg a YuyuHakushot néztem végig,ezek mondjuk elég gyerekesek,de a karakterek tetszettek.

Ajánlanál valamit ami van olyan jó mint ezek?;)

2012. máj. 17. 23:41
 17/42 anonim ***** válasza:

bár olyan lenne mind :D Én spec most nézem a Lovely Complexet és imádom :D Nem hittem volna hogy egy shoujo ennyire tetszeni fog...

f18

2012. máj. 18. 13:22
 18/42 anonim ***** válasza:
Nálam pluszt jelent, én is szeretem az animéket, meg egy kis mangát is olvasok. Kár, hogy elég messze laksz.
2012. máj. 18. 18:09
 19/42 anonim ***** válasza:

Én fiú vagyok mégis nézek animéket

(ecchit és horrort: mirai nikki)

és nem találom furának bárki is nézi őket.

Szerintem ez csak annyit jelent hogy azok az emberek sokkal nyitototabbak az átlagnál és pont emiatt inkább meg

szeretnélek ismerni.

Szerintem akik animéket néznek azok kíváncsiak és egy csomó jó tulajdonságuk van.

azokkal ellentétben akik külsőleges okokból elítélik az animéket pont azért mert "MESE", rajzfilm vagy mert japán.

és tényleg ha nem beszélsz rólla egyfolytában akkor nem probléma/zavaró.

sokkal jobban számít az a jó tulajdonságod hogy nagyon kedves vagy.

Am én is majdnem: 175 cm vagyok

és szerintem nem magas(koizumi risza :D )

15/f

Mátyás

2012. máj. 18. 19:37
 20/42 A kérdező kommentje:
A kedves-t idézőjelbe tettem, tehát arra akartam célozni, hogy pont nem vagyok kedves az emberekhez. :D Legalábbis szerintem. Ezt valahogy úgy értsd, hogy "ami a szívemen, az a számon".
2012. máj. 18. 20:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!