Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti mennyire toleráljátok az anime-fan lányokat?
Animések is lehetnek komoly emberek,vagy akármilyen
Én pl mondható vagyok animésnek és hát hungarista-fasisztának,de eggyiket se viszem túlzásba!CSak ez a mentalitás,de nem jelenti azt,hogy nap mint nap hangoztatom vagy egyéb területen!
Milyen animeket néztél végig?
Én a műfajból csak a DragonBall-t meg a YuyuHakushot néztem végig,ezek mondjuk elég gyerekesek,de a karakterek tetszettek.
Ajánlanál valamit ami van olyan jó mint ezek?;)
bár olyan lenne mind :D Én spec most nézem a Lovely Complexet és imádom :D Nem hittem volna hogy egy shoujo ennyire tetszeni fog...
f18
Én fiú vagyok mégis nézek animéket
(ecchit és horrort: mirai nikki)
és nem találom furának bárki is nézi őket.
Szerintem ez csak annyit jelent hogy azok az emberek sokkal nyitototabbak az átlagnál és pont emiatt inkább meg
szeretnélek ismerni.
Szerintem akik animéket néznek azok kíváncsiak és egy csomó jó tulajdonságuk van.
azokkal ellentétben akik külsőleges okokból elítélik az animéket pont azért mert "MESE", rajzfilm vagy mert japán.
és tényleg ha nem beszélsz rólla egyfolytában akkor nem probléma/zavaró.
sokkal jobban számít az a jó tulajdonságod hogy nagyon kedves vagy.
Am én is majdnem: 175 cm vagyok
és szerintem nem magas(koizumi risza :D )
15/f
Mátyás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!