Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ebben a világban hisz még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebben a világban hisz még bárki az igazi szerelemben? Szerintetek mindenkinek eljön a nagy "Ő"?

Figyelt kérdés
Férfi vagyok, 33 éves és komolyan kiváncsi vagyok a véleményetekre! Három komolyabb kapcsolatom volt eddig, az utolsó sajnos válással és csalódással végződött. Volt egy nagy szerelmem de sajnos nem jött össze, hogy járjunk. Pedig úgy érzem ő volt az igazi! Lassan 4 éve nem volt egy kapcsolatom se, valahogy nem ment, pedig lehetett volna rá lehetőségem. Most már készen állnék rá és szeretnék újra szerelmes lenni, szeretni valakit tiszta szívből! Kerestem de sajnos nem volt szerencsém mostanában. Remélem nekem is összejöhet!

dec. 30. 15:20
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
70%
Karmikus kapcsoltra plusz egy szavazat!
dec. 30. 17:44
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Igen 23 éve együtt szegénységben és betegségben.
dec. 30. 17:47
 23/27 A kérdező kommentje:

20#

Mire érted azt, hogy kilépni a komfortzónából? Ismerem a fogalmat de jelen esetben mire gondoltál? Menjek új helyekre, ismerkedjek új emberekkel?

17#

Ez a Popper-féle megközelítés tetszik, sőt hallottam is már! De ehhez nagyon meg kell találni azt az embert aki kellőképpen intelligens ehhez. Nem árt ha az érzelmi intelligencia szintje is a helyén van! Szerintem ehhez kell szerencse igazán. Igazából a nagy "Ő"-t átfogalmazhatjuk erre alkalmas emberre is.

18#

Nagyon köszönöm Senior Séf, hogy ezt megosztottad velünk! Mondjuk ez igaz az életre is és a lényege az, hogy: A sok rossz után tudjuk értékelni igazán a jót!

dec. 30. 18:31
 24/27 anonim ***** válasza:
#6 pacsi báttya én is így nyomom🤣
dec. 30. 19:54
 25/27 anonim ***** válasza:
Például úgy is gondolkodhatsz a komfortzónából való kilépésről, ahogy írod. Új helyek, emberek. De például lehet ez egy netes társkereső, vagy egy új hobbi keresése. De akár, ha csak el akar hívni egy barátod valahová, ahová eddig nemet mondtál, akkor egyszerűen mondj igent. Keresd ezeket az apró lehetőségeket az újra.
dec. 30. 22:32
 26/27 anonim ***** válasza:

Nem értem miért kaptam egy félig hasznos értékelést is.

#10 voltam

dec. 30. 23:06
 27/27 A kérdező kommentje:

25#

Így már értem akkor mire gondoltál! Ebben az évben kezdtem el nyitni ebbe az irányba picit de jövőre gőzerővel rajta leszek! Köszönöm! Boldog Új Év Kívánok! :)

dec. 31. 13:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!