Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ő lenne a Nagy Ő?
Elmentem egy jósnőhöz mert kíváncsi voltam. Azok a dolgok amiket eddig mondott érdekes de bejöttek, pedig én nem hiszek ilyenekben csak a kíváncsiság hajtott. Elkezdte mesélni hogy milyen lesz a leendő belim. Én azt hittem hogy arra srácra gondol akivel akkor ismerkedtem, mert a tulajdonságok amiket mesélt megegyeztek. Kértem a Jó Istent is hogy segítsen és mutassa meg az álmomban hogy ki a nagy Ő. Azóta folyamatosan egy sráccal álmodom akit csak látásból ismerek (a srác akivel ismerkedtem annak az öccse) Végig gondoltam a jóslásokat amin részt vettem és úgy érzem hogy erről a srácról volt szó (egy barátnőm ismeri és Neki elmeséltem ezt mind Ő segített) A jósnő azt mondta hogy 2025-ben találkozunk és ismerjük meg egymást. A srác jelenleg külföldön tanul és állítólag 2025ben fogja elvégezni a sulit 😳
Amúgy nekem Ő nem igazán tetszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!