Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nők! Történt már veletek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Történt már veletek olyan, hogy egy sikertelen pasiban megláttátok azt, hogy sokkal többre lenné képes, mint amit láttok tőle, vagy mindig elkönyveltétek olyannak, amilyen?

Figyelt kérdés
Gondolok itt például József Attilára, akinek sajnos nem sikerült az élete. Szegénységben élt, kész idegrenoncs volt, a szerelemben sem volt sikeres, és ha jól tudom, a halála mögötte az öngyilkosság sincs kizárva. Csak 32 éves volt.
2022. márc. 25. 14:37
 1/10 A kérdező kommentje:
*idegroncs
2022. márc. 25. 14:38
 2/10 A kérdező kommentje:
*lenne
2022. márc. 25. 14:41
 3/10 anonim ***** válasza:
Volt, de őszintén szólva az első megérzésemre kellett volna hallgatnom. :D
2022. márc. 25. 14:41
 4/10 anonim ***** válasza:
Olyan nem volt, akivel párkapcsolatra jöttem volna össze, olyan volt, akivel mély barátság volt köztünk, amíg szerelmes nem lett belém. Addigra bőven eléggé ismertem, hogy véletlenül se akarjak tőle többet. Az első benyomás helyes volt. De, általában helyes. Nagyon ritka, aki meg tud lepni. Ennek megfelelően, ha az első benyomás az, hogy lelki roncs, idegbeteg, vagy más módon kóros, akkor eleve esélytelen.
2022. márc. 25. 14:45
 5/10 anonim ***** válasza:
89%
Volt. Kétszer is. Mindkétszer igazam volt, csak egy kis "fenékbe billentés" kellett nekik a sikerhez.
2022. márc. 25. 14:45
 6/10 anonim ***** válasza:
47%

Nem is egyzer láttam meg valakiben hogy sokra viszi vagy viheti mert tud nagyon csak epp most gödörben van. Mindig igazam lett.

Mindenkiben meglatom ki a sötét es ki az ertelmes.

2022. márc. 25. 14:55
 7/10 anonim ***** válasza:
6os. Akkor jósólhatnál nekem, ha ilyen jó megérzésed van:D
2022. márc. 25. 15:04
 8/10 anonim ***** válasza:

Nem megérzés. Emberismeret.

Már beszélgetésnél lejön sokminden. Hogy egy pancser idiotaval beszelgetek vagy egy éleseszű jo meglátásu pozitiv optimista sikeres emberrel aki célokat ér el es fog elérni.

2022. márc. 25. 15:55
 9/10 anonim ***** válasza:

József Attila borderline volt, én is az vagyok, bocs de egy kissé más kategória hozzá képest, ha valaki "csak" sikertelen.

Egyébként meg, ha beszélgetsz valakivel, akkor hamar rá lehet jönni, hogy mennyire értelmes valójában és akar-e több lenni, mint az adott helyzetében. Annak lehet segíteni, aki akarja is, ennyi kell.

2022. márc. 25. 16:01
 10/10 anonim ***** válasza:
33%
amikor butább vagy mint akivel társalogsz, akkor könnyebb okosnak titulálni őt mint sem be vallani hogy te vagy valójában a hülye ő meg az átlag intelligencia szint.
2022. márc. 25. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!