Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt valaki akinek akkor sikerült megtalálnia a szerelmét amikor már elkönyvelte, hogy soha nem lesz barátja, barátnője?
Figyelt kérdés
2013. máj. 10. 23:59
2/21 anonim válasza:
Kérdező, a barátzóna egy fekete lyuk, amelyből nincs menekvés...
3/21 anonim válasza:
A barátzónából nem jött még ki úgy pasi, hogy hirtelen adonisz lett volna belőle, ugyanis annak épp az a lényege sajnos, hogy nincs belőle kiút... Minden csajnak max lelki szemetesládája lesz, de sokszor még az sem...
4/21 A kérdező kommentje:
Milyen barátzónáról beszéltek? Nő vagyok.
2013. máj. 11. 00:21
5/21 anonim válasza:
barátzóna: Amikor egy pasihoz egyetlenegy csaj sem vonzódik szexuálisan...
6/21 A kérdező kommentje:
Olyan nincs.
2013. máj. 11. 00:23
7/21 A kérdező kommentje:
Nem ez volt a kérdés.
2013. máj. 11. 00:24
8/21 anonim válasza:
Úgy érti, hogy van-e olyan aki akkor bagzódott össze valakivel, hogy már teljesen feladta.
Hát én nem ez vagyok! :)
9/21 anonim válasza:
"hogy már teljesen feladta."
* már teljesen feladta a dolgot.
Kicsit pontosítok.
10/21 A kérdező kommentje:
Nekem normális szavakat használj mielőtt egy párkapcsolatot így degradálsz...
2013. máj. 11. 00:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!