Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, aki elkönyvelte magában és el is fogadta azt, hogy neki soha nem lesz párkapcsolata, mert egyszerűen nem kell senkinek?
Én:D
Megszokható.
Legalább van egy csomó fölös időm,amit a hobbijaimba tudok fektetni.
17/F
" Igen. A sok gyako-os szűz balekok akik már teljesen befordultak nagy magányukban. Normális emberek nem tesznek ilyet."
Inkább szombat este szórakozásként csapnivaló helyesírással oltogatnak másokat a nevezett oldalon. Nem is tudom, kinek lehet szomorúbb élete...
ne ugassál már vissza neki, na:D
én inkább lennék seghülye de életrevaló, mint totál életképtelen a fenenagy intelligenciámmal.
Nem, néha elkeseredem, de aztán arra gondolok, hogy kiélvezem a szabadságot és csomó hasznos dolgot csinálhatok amitől egy szerelem elrabolná az időmet. Egyszerűen csak nem találtam még meg azt a férfit akivel kölcsönösen egymásba szeretnénk. Egy szerelemhez 2 teljes ember szükséges.
21/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!