Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek volt nős/ férjezett emberrel párkapcsolata?
Bele se menj, nem tul illo dolog, ne ronts szet egy hazassagot, csak mert valamit erzel iranta, utana a te lelkeden fog szaradni minden, es a buntudat nem tul kellemes dolog!
Nem rosszindulatbol irtam!
Voltam, ő nyomult rám, de! Az első kikötésem volt, hogy nem akarok szétzihálni egy házasságot. Nem ismeretem a feleséget, de szült két gyereket, akiket szépen nevelt, ez bővel elég ahhoz, hogy tiszteljem.
"elvált miattad?"
Gondolj bele! Ezzel tönkre teszed a másik nőt, ha van gyerek, azt is, a ti kapcsolatotokat is megviseli. Ha összejössz valakivel, az azért legyen, mert szereted, és ha szereted, nem vársz el tőle ilyet. Majd megteszi, ha ő úgy érzi, de te a családban kívülálló vagy, és úgy is illik viselkedned. Nem szólhatsz bele a működésükbe.
Nem azért kérdeztem, mert nős férfival akarok kezdeni, (ezért nem is kérném hogy hagyja el), sőt, egyáltalán nem akarok senkit se. Csak érdekel, hogy milyen egy ilyen kapcsolat.
De valami miatt te is belementél egy ilyen kapcsolatba, hiába tisztelted a nőt....
A kapcsoltnak az vetett véget, hogy a gyereket felvették egy főiskolára, a feleség ugyanabban a városban kapott munkát, így a család közösen úgy döntött, hogy elköltöznek.
Nem igazán osztotta meg velem a problémáit, érzelmi szintem ki volt elégítve, csak akkor számolt be nekem az effélékről, amikor friss volt a dolog, és még nem ért rá a feleséggel megvitatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!