Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kinek volt nős/ férjezett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek volt nős/ férjezett emberrel párkapcsolata?

Figyelt kérdés
Minden érdekelne. Hogy tudtatok találkozni, hogy jöttetek össze, meddig tartott, hány évesek voltatok, hol találkoztatok, meddig tartott,elvált miattad ?
2013. febr. 6. 19:32
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Érzelmileg ki volt elégítve az azt jelenti hogy szerelmes volt a feleségébe? Szóval te csak sexre kellettél neki?

És téged megviselt a szakítás? Mert te eléggé vonzódtál hozzá..

2013. febr. 7. 15:18
 12/15 anonim ***** válasza:

Aki szerelmes nem lép félre. (ne haragudj, de a kérdés ilyen szempontból nevetséges. Aki szerelemes, azt elcsábítani sem lehet, nem hogy ráhajt egy másik nőre!)

Nem. De egy ponton túl minden szerelem szeretetté válik, a pótolandó hiányosság pedig a szenvedély.

Nagyon megviselt, mert mindkettőnket váratlanul ért, de ő az, aki évekkel később is felhív, mert eszébe jutok. Állítása szerint nincs más, akivel megcsalná a feleségét. Amit el is hiszek, nehéz olyat találni, aki ilyen jól tűri ezt a szerepet.

2013. febr. 7. 16:01
 13/15 A kérdező kommentje:
Még mostanában is találkoztok?
2013. febr. 7. 22:38
 14/15 anonim ***** válasza:
Nem, már két éve nem, de havonta kétszer felhív telefonon. Visszaadtam neki az elfeledett férfiasságát, és nagyon ragaszkodik mindenhez, ami rám emlékezteti. (ezek egészen hétköznapi dolgok, akkor se tűnik fel senkinek, ha elöl hagyja a konyhaasztalon) Tudom, hogy szeret engem, még ha másképp is, mint a feleségét, és az az érzésem, hogy ez jó ideig így is marad. Erre a viszonyra élete végéig szívesen fog visszaemlékezni.
2013. febr. 8. 22:23
 15/15 anonim ***** válasza:

Bele se kezdj!!!

Én már több,mint egy éve benne vagyok és ninc s erőm kiszállni,mert már benne vagyok érzelmileg is..

Én 26,ő 41 feleség+ 2 gyerek..

Hotelban szoktunk találkozni,van h hetnete többször,aztán vannak több hetes szünetek (mert én külföldön dologzom..)

Senkinek nem kívánom ezt!NE MENJETEK BELE!!!

2013. máj. 29. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!