Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van olyan, aki elkönyvelte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan, aki elkönyvelte magában és el is fogadta azt, hogy neki soha nem lesz párkapcsolata, mert egyszerűen nem kell senkinek?

Figyelt kérdés
Milyen érzés így élni?

2013. febr. 23. 22:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

3-as vagyok.

17 évesen 85 kilót nyomok fekve,szóval a kigyúrtság nem hiányzik,ezenfelül küzdősportolok.

Sajnos a pofim ronda,és belsőre is sivár vagyok.

2013. febr. 23. 22:29
 12/16 anonim ***** válasza:
Igen.
2013. febr. 23. 22:33
 13/16 anonim ***** válasza:
Ez marhaság, hogy nem kell senkinek olyan nincsen. Ilyenkor mindig saját magában kell keresni a bajt. Pl el kéne felejteni első lépésként ezt a hülyeséget, hogy nem kell senkinek.
2013. febr. 23. 22:37
 14/16 El Greco ***** válasza:

Igen,van.

Nem jön össze,kész,passz.

2013. febr. 23. 22:48
 15/16 anonim ***** válasza:

akkoriban többször is egymás után pofára estem....volt hogy velem szakítottak aztán 2 srácot én dobtam ki, és elegem lett. elkönyveltem hogy soha a büdös életben nem találok normális pasit. 3 hónappal ez után már együtt voltam azzal a férfival akivel ma is. már összeházasodtunk babát tervezünk.

sosem tudni mikor jön el az igazi:)nehéz megfelelőt találni a mai világban.

26/N

2013. febr. 24. 03:14
 16/16 anonim ***** válasza:

Én is ilyen vagyok :)

Tavaly még nagyon bántott, minden áron akartam egy lányt aki szeret, de......mivel tudom magamról, hogy egy ocsmány, genetikai hulladék vagyok, ezt iskolába is mindenki megerősítette... az utcára is csak kapucniba, lehajtott fejjel merek kimerészkedni úgyhogy... inkább nem is próbálkoztam

De már leszarom, teljesen jól elvagyok egyedül is! :DDD

17/F

2013. máj. 6. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!