Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mászhatnék ki abból, hogy elkönyveltem magam minden lánynál esélytelennek a vékony, magas alkatom miatt? 20F
190cm és 82kg vagyok. Nem olyan nagyon vékony, de vékony. Nagyon zavart mindig és az önbizalmam szinte nulla, félek lányokkal beszélni, ismerkedni és kezdeményezni sosem mertem, igaz nem is nagyon vettek észre. Úgy érzem ez a testalkat aláássa minden esélyemet, mert ők erős férfira vágynak, aki magabiztos. Igyekeztem/igyekszem izmot felszedni, még ha hízni (tehát zsírosodni) nem is szeretnék. Már lassan 1.5 éve edzek rendszeresen és rendesen eszek mellette, de olyan komoly eredménye nincs. Mondták már, hogy izmos a karom és széles a vállam, ez valamennyire igaz is, de maximum ezek amiket ki lehet emelni, hogy fejlődtek, pedig mindenre edzek.
Viszont ez a vékonyság valami borzasztó visszatartó erő nekem. Főleg, hogy itt is szoktam látni, hogy egy vékony fiúnak annyi esélye sincs mint egy túlsúlyosnak és nem igazán tudnak rájuk férfiként tekinteni a nők :/ Így olyan furán érzem magam nők, lányok előtt, tudom, hogy le sem..
Ne összpontosíts ennyire a látszatra, és fogadd el magad annak, aki vagy, merj önmagad lenni és érezd jól magad a bőrödben, a többi meg majd alakul.
Illetve ne sajnáltasd magad itt örökké. Én "öreg" vagyok hozzád, de a te korodban pont volt egy hozzád hasonló alkatú barátom, igaz, ő nem nyavalygott állandóan.
Szia! Az én barátom is kb hasonló alkat, talán még picit vékonyabb is, mint te lehetsz a paramétereid alapján. És imádom. És odavagyok érte, mert hihetetlenül férfias a kisugárzása. Mikor vele vagyok, egyszerűen biztonságban érzem magam. Pedig vékonyabb a karja, meg a lába, mint az enyém... És nagyon remélem, hogy vele fogom leélni az egész életemet. Pedig ő nem is edz semmit.
Hidd el, egy normális lánynak egyáltalán nem a külső az elsődleges, hanem a belső tulajdonságok. Tudom, hogy ez elcsépeltnek tűnik, de tényleg így van. Egyébként meg a legtöbb lány számára vonzó, ha egy férfi magas, szóval még nem is igaz, amit írsz. Szerintem nagyon rosszul látod magadat és mivel tudat alatt próbálsz láthatatlan lenni, nem is csoda, hogy ezt megérzik és nem jönnek össze a dolgok. De ezen belül kell változtatni, mert biztos nem a külsőddel van a gond, hanem azzal, ahogy magadat látod.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!