Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hiszel abban, hogy akkor jön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ghgj kérdése:

Hiszel abban, hogy akkor jön a nagy Ő, amikor készen állsz rá?

Figyelt kérdés
2023. jún. 7. 20:07
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
91%

Nem.

Én mindig készen állok de mindog csak olyanok jönnek akiket pár év mulva ki kell dobnom.

2023. jún. 7. 20:08
 2/21 anonim ***** válasza:
95%
Nem hiszek ilyenekben.
2023. jún. 7. 20:12
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem, ez teljesen úgy hangzik, mint valami önhülyítő vallásos kamu.
2023. jún. 7. 20:16
 4/21 anonim ***** válasza:
88%
Részben igaz. Akkor jött, amikor dolgoztam magamon, képessé váltam kötődni. Még nem álltam készen egyáltalán, úgy értem, bárkivel nem lettem volna képes, de vele igen. Általa lettem kész.
2023. jún. 7. 20:19
 5/21 anonim ***** válasza:
49%
Nem, mert akkor jön, amikor a nagy Ö már elment, de a nagy P még nincs a láthatáron.
2023. jún. 7. 20:37
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem. A nagy Ő létezéseben sem hiszek.
2023. jún. 7. 20:42
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem. De nyilván jóval nagyobb esélyed van mentálisan egészséges partner találni egy egészséges párkapcsolatra, ha te magad is rendben vagy. De ez sem garancia semmire.
2023. jún. 7. 20:57
 8/21 anonim ***** válasza:
0%

Mi ez, hogy "készen állni"? Senki sem tökéletes. A személyiség nagyrészt kialakul 20 éves korra, onnan már túl nagy változtatásokat nem nagyon lehet. Másrészt a párkapcsolat is csak csiszol az emberen, jobban megtanul a másikhoz alkalmazkodni és az önismeret is jobban fejlődik, ha valakivel együtt élsz.

Nyilván nagyon szpélsőséges esetekben nem áll készen valaki a párkapcsolatra, de még erre se vennék mérget.

2023. jún. 7. 21:02
 9/21 anonim ***** válasza:
0%
8. voltam. Ezzel azt is akartam mondani, hogy aki párkapcsolatban él, az lesz alkalmas, kész több dologra is, mert jobban fejlődnek a készségei kapcsolatban, mint anélkül.
2023. jún. 7. 21:09
 10/21 anonim ***** válasza:
44%

Nincs nagy ő. Egy kapcsolatért keményen meg kell dolgozni naponta minkét félnek. Kompromisszumot kötni naponta a másikért. És a cél mindkét oldalom az hogy a másikat boldoggá tegyem.

Ez a nagy ő.

2023. jún. 7. 21:18
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!