Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ghgj kérdése:
Hiszel abban, hogy akkor jön a nagy Ő, amikor készen állsz rá?
Figyelt kérdés
2023. jún. 7. 20:07
1/21 anonim válasza:
Nem.
Én mindig készen állok de mindog csak olyanok jönnek akiket pár év mulva ki kell dobnom.
3/21 anonim válasza:
Nem, ez teljesen úgy hangzik, mint valami önhülyítő vallásos kamu.
4/21 anonim válasza:
Részben igaz. Akkor jött, amikor dolgoztam magamon, képessé váltam kötődni. Még nem álltam készen egyáltalán, úgy értem, bárkivel nem lettem volna képes, de vele igen. Általa lettem kész.
5/21 anonim válasza:
Nem, mert akkor jön, amikor a nagy Ö már elment, de a nagy P még nincs a láthatáron.
6/21 anonim válasza:
Nem. A nagy Ő létezéseben sem hiszek.
7/21 anonim válasza:
Nem. De nyilván jóval nagyobb esélyed van mentálisan egészséges partner találni egy egészséges párkapcsolatra, ha te magad is rendben vagy. De ez sem garancia semmire.
8/21 anonim válasza:
Mi ez, hogy "készen állni"? Senki sem tökéletes. A személyiség nagyrészt kialakul 20 éves korra, onnan már túl nagy változtatásokat nem nagyon lehet. Másrészt a párkapcsolat is csak csiszol az emberen, jobban megtanul a másikhoz alkalmazkodni és az önismeret is jobban fejlődik, ha valakivel együtt élsz.
Nyilván nagyon szpélsőséges esetekben nem áll készen valaki a párkapcsolatra, de még erre se vennék mérget.
9/21 anonim válasza:
8. voltam. Ezzel azt is akartam mondani, hogy aki párkapcsolatban él, az lesz alkalmas, kész több dologra is, mert jobban fejlődnek a készségei kapcsolatban, mint anélkül.
10/21 anonim válasza:
Nincs nagy ő. Egy kapcsolatért keményen meg kell dolgozni naponta minkét félnek. Kompromisszumot kötni naponta a másikért. És a cél mindkét oldalom az hogy a másikat boldoggá tegyem.
Ez a nagy ő.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!