Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ghgj kérdése:
Hiszel abban, hogy akkor jön a nagy Ő, amikor készen állsz rá?
Figyelt kérdés
2023. jún. 7. 20:07
11/21 anonim válasza:
Kérdező, kifejztenéd, hogy érted ezt a "Készen állsz rá" dolgot? Mert elég nagy hülyeségnek tűnik...
12/21 anonim válasza:
EZ egy eléggé hülye felfogás. Ha valaki sokáig nem találja meg a párját, akkor ő érezze úgy magát, hoyg nem áll rá készen, tehát ő egy sz*r, és ezt érezze?
13/21 anonim válasza:
Ha a készen állás alatt nyitottságot értesz, akkor hiszek benne.
14/21 anonim válasza:
Kénytelen vagyok benne hinni, mivel velem így volt. Nem hajtottam a témát sosem, de mikor már befejeztem a bulis fiatalságomat, és elkezdtem a normális komoly életet, akkor jött. Pedig keresni akkor sem kerestem.
16/21 anonim válasza:
14. Hát én meg sosem voltam nagy bulizós, aztán mégsem jött. :D
17/21 anonim válasza:
Nem hiszem. Ez is kb. ilyen nesze semmi, fogd meg jól "okosságok" egyike.
18/21 anonim válasza:
Nem, mert ha létezne, akkor nem lenne válás az életben, hanem mindenki maradna mindig az első választottjánál.
19/21 anonim válasza:
Nincs ilyen.
Máray Sándor is megírta,nincs igazi,nem érdemes várni rá.
Kétszer hittem,hogy akivel összehozott a sors,az igazi és boldogság vár rám,ránk.Hát.....nem így lett,sőt ma már azt mondom,hogy bárcsak még csak ne is ismertem volna meg őket. Nagyon sok lelki és anyagi szenvedést okoztak,sajnos utánam másoknak is..
Nem várok senkire,belefáradtam.
20/21 anonim válasza:
Nem hiszek benne.
Kb. életem legszétesettebb periódusában jött a "Nagy Ő", abszolút nem voltam nyitott egy párkapcsolatra.
Csúnyán hangzik, de mindez szerintem puszta szerencse kérdése, hogy összesodor-e a "nagy Ő"-vel és felismered-e, hogy ebben a kapcsolatban benne lehet a lehetőség, hogy hosszútávon is működni tudjon, valamint nagyon lényeges, hogy mindketten tesztek is a kapcsolatért.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!