Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ebben a világban hisz még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebben a világban hisz még bárki az igazi szerelemben? Szerintetek mindenkinek eljön a nagy "Ő"?

Figyelt kérdés
Férfi vagyok, 33 éves és komolyan kiváncsi vagyok a véleményetekre! Három komolyabb kapcsolatom volt eddig, az utolsó sajnos válással és csalódással végződött. Volt egy nagy szerelmem de sajnos nem jött össze, hogy járjunk. Pedig úgy érzem ő volt az igazi! Lassan 4 éve nem volt egy kapcsolatom se, valahogy nem ment, pedig lehetett volna rá lehetőségem. Most már készen állnék rá és szeretnék újra szerelmes lenni, szeretni valakit tiszta szívből! Kerestem de sajnos nem volt szerencsém mostanában. Remélem nekem is összejöhet!

dec. 30. 15:20
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
66%

Lehet hinni, és respekt, aki megtartóztatja magát... A megfelelő társnak megtartani magad sokkal többet ér, mint 100, meg 100 "trófea".

Ki az állandó trófeában, ki a nagy Ő-ben hisz.

2024-2025-ben messze több az előbbi!

dec. 30. 15:29
 2/27 anonim ***** válasza:
100%

"Pedig úgy érzem ő volt az igazi!"

Nem lehet/volt az igazi ha együtt se voltatok. Ki kéne ütni a fejedből ilyen zagyvaságot.

Egyébként én azt vallom hogyha létezik igazi akkor sem mindenkinek adatik meg.

Viszont ha neked van nem kell keresned, se neki téged majd amikor annak az ideje lesz össze fogtok ismerkedni. Nem kergetni kell a szerelmet és mindenáron megtartani. Úgyis múlékony, úgyse hat a szerelemre az erőszak, erőltetés vagy észérv.

dec. 30. 15:38
 3/27 anonim ***** válasza:
100%

igazi?

#2-esnél egyet értek azzal, hogy akkor nem szakítanak, a többi kifogás.

Egyébként nézd meg...

- Színészek és énekesek egymás közt találják meg az "igazi-t."

- Mások 10 km-en belül..

- magasabb körökben mozgós szintén a saját köreikben...

Az enyém lehet, hogy a Maldív szigeteken él, de valószínűleg soha nem fogunk találkozni...

kicsit érdekes nem? :)

dec. 30. 15:46
 4/27 anonim ***** válasza:
84%
Én is azt vallom, hogy görcsösen keresni nem fog segíteni. A szerelem, de főleg az igaz szerelem őszinte, mély és pont azért nem lehet megkapni úgy, hogy valaki ellenkezőleg áll hozzá, vagy azt hiszi, hogy az igazi szerelem azzal egyenlő, hogy örökkön örökké boldogak lesznek. Szerintem te még mindig a "nagy szerelmed" várod vissza tudatalatt és azért nem is sikerül másokkal...
dec. 30. 15:46
 5/27 anonim ***** válasza:
77%
Legyél nyitott a lehetőségekre és találni fogsz egy megfelelő társat. Me a tökéletes keresd, hanem az "elég jót".
dec. 30. 15:58
 6/27 anonim ***** válasza:
33%

34 F vagyok

Se a szerelemben se a házasságban nem hiszek.

Abban hiszek,hogy minden olyan nővel 18-65 év között,akivel csak lehet,aki akarja,igen is le le kell feküdni.

Nem számít,hogy alacsony magas, vékony husi,csinos randa semmi nem számít.

Még a nagyon nőies TS nők is jöhetnek

dec. 30. 15:59
 7/27 anonim ***** válasza:
59%

Senkinek sincs párja.

A zokninak van párja.

dec. 30. 16:01
 8/27 anonim ***** válasza:
68%
Én hinnék benne, de valahogy mindig bebizonyítják nekem, hogy nem kellett volna...
dec. 30. 16:05
 9/27 anonim ***** válasza:
100%
Talán egy emberre tudom mondani, hogy az igazi volt...de lehet benne elfogultság is, ő meghalt. 6 évig voltunk együtt és teljesen jól megvoltunk.
dec. 30. 16:20
 10/27 anonim ***** válasza:
75%

Igen! De ez nem is hűt, hanem tapasztalat részemről. 2× is voltam igazán szerelmes. Várom a következőt, de akkor ő már a mennyasszonyom lesz, mert hamar meg fogom kérni a kezét.

35F

dec. 30. 16:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!