Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A "nagy Ő" az a féltestvérem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A "nagy Ő" az a féltestvérem mit tegyek?A szerelmem a tesóm.

Figyelt kérdés
Akit halálosan szeretek annak az apukája csináltatott apaságit és én is közreműködtem ebben és kiderült,hogy a lánya vagyok.Viszont még így is az életemnél is jobban szeretem őt és ő is engem,az érzés ettől nem múlik,csak mégjobban szeretem és hálát érzek hogy a testvérem lehet és boldoggá is tesz.(Az írás sajnos nem kamu.)
2023. aug. 24. 07:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
86%

Akkor nem a nagy ő.

A nagy ő az akivel minden jo

2023. aug. 24. 07:09
 2/12 anonim ***** válasza:
51%
Azért ez nem teljesen kerek számomra. Anyád nem mondott semmit erről mármint hogy ki az apád? Miért merült fel hogy neked is kell teszt? Ha tényleg közös az apátok akkor az tényleg bukta.
2023. aug. 24. 07:22
 3/12 anonim ***** válasza:
76%
Erre a problematokra megoldas a gumi ovszer ismerete,,hasznalata allando jelleggel,ha a tesoddal szexeltek.
2023. aug. 24. 07:42
 4/12 anonim ***** válasza:
80%

Amíg nem szaporodtok (nagy az esélye a genetikai hibáknak) addig szerintem oké.

Gondolom nem együtt, testvérekként nőttetek fel, nincs meg az a családi kötelék, hanem tisztán szerelmi.

2023. aug. 24. 07:55
 5/12 anonim ***** válasza:
77%
Szia! Van ilyen, attòl még szerethetitek egymàst- csak az a lényeg, hogy ne szûlessen gyereketek.
2023. aug. 24. 08:15
 6/12 anonim ***** válasza:
34%
Kisebbsegi problema.
2023. aug. 24. 08:23
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Gyereket ne csináljatok.
2023. aug. 24. 09:16
 8/12 anonim ***** válasza:
0%
Fehér albinos sztori 1001 bol az egyik.
2023. aug. 24. 09:55
 9/12 anonim ***** válasza:
40%
Most komolyan arra biztassátok hogy a saját testvérével kamatyoljon? Nincs másik pár millió kolbász a földön.
2023. aug. 25. 06:13
 10/12 anonim ***** válasza:
66%

Nyugi Lakatoséknál az édes testvér se kizáró.

Nevedből kiindulva nálad is bele fog férni XD

2023. aug. 26. 16:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!