Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tényleg létezik a nagy ő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg létezik a nagy ő?

Figyelt kérdés

2022. nov. 2. 23:16
 1/8 anonim ***** válasza:
89%
Ha egy normális életvitelt folytató embert veszek alapul, akkor azt mondanám, hogy több is.
2022. nov. 2. 23:17
 2/8 anonim ***** válasza:
97%

Persze, shift+ő

Amúgy ha veled összeillő emberrel jössz össze, és mind a ketten tesztek érte, akkor lehettek egymásnak a nagy ő.

2022. nov. 2. 23:41
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nemet mondtam volna előtte, főleg amilyen tapasztalataim előtte voltak, pláne. Aztán megismertem és azonnal minden a helyére került, és most biztosan állítom, hogy igen, van.
2022. nov. 3. 04:16
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Biztosan van,de sokan nem találják meg sosem :(

Vannak,akik azt hiszik, megtalálták,de aztán rájönnek,hogy hoppá...

És közben esetleg elment az idő és szakítás után már sem energia,sem idő nincs újra keresgélni..

Utóbbi saját példa sajnos :(

2022. nov. 3. 05:54
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

"És közben esetleg elment az idő és szakítás után már sem energia,sem idő nincs újra keresgélni."

Hasonlóképp jártam és sok-sok év és egy válás után találtam meg őt!

Az, hogy valaki feladja, döntés kérdése.

Az, hogy megtalálod-e, szerencse kérdése is.

De ha eleve nem is keresed, akkor a te felelősséged, hogy esélyt sem adtál neki, akkor nem lehet más körülményeket okolni a sikertelenségre.

Az idő így is, úgy is eltelik. Hogy mivel, az a te döntésed.

2022. nov. 3. 06:03
 6/8 anonim ***** válasza:

#4 vagyok.

Rossz házasság és válás után, hét évvel jött,aki életem szerelme volt.Három év után mocskosabb módon hagyott el,mint anno a házastársam.

Ez nekem elég volt minden szempontból,hogy leálljak.

2022. nov. 3. 06:06
 7/8 anonim ***** válasza:
A féri számára is létezhet.. A szerelem se társadalmi réteg , se munka, se kinézet,se vagyon szerint nem válogat !!!
2022. nov. 3. 07:49
 8/8 anonim ***** válasza:
Rengeteg nagy Ő van, viszont sokan nem találkoznak elég emberrel, hogy ezt megértsék. Kis településen elképzelhető, hogy az ún. nagy Ő, egyáltalán nem lenne az egy nagyobb városban, de mi emberek alkalmazkodunk és faragunk az elvárásainkból.
2022. nov. 3. 08:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!