Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Letezik olyan, hogy az agy tenyleg vedekezik a parkapcsolat ellen?
2,5 eve nem volt senkim, lehetett volna, de nem akartam.
Volt egy fajdalmas szakitasom(6 evig tartott a kapcsolat), sokaig szenvedtem az illeto miatt, sajnos lezarni nem sikerult teljesen a dolgot, es erre mar alkalom nem is lesz. Ezt ugy kell erteni,hogy sok miertre nem tudom a valaszt, pedig szuksegem lenne/lett volna rajuk. A fiu mar nem erdekel, nem is beszeltunk tobb,mint 4 eve.
Utana volt egy rovid kapcsolatom, de rajottem,hogy nekem ez nem kell. Aztan volt egy kisebb probalkozas, de csak szex lett belole, es tobbet nem is akartam. Azota eltelt 2,5 ev. Neha hianyzik,hogy valaki legyen mellettem, de,ha elkezd erdeklodni irantam valaki, mintha egybol elmenne a kedvem az egesztol, csak a rossz jut eszembe, es olyan gondolatok,hogy koszi, de ez nekem megsem kell.
Nemreg egy srac udvarolt, de mar a gondolat,hogy jarjak valakivel hanyingert keltett bennem es tenyleg rosszul ereztem magam.
Fog ez valtozni vagy segitseg kellene? Igazabol a sraccal baj sincs, tetszene is es hasonlo az erdeklodesi korunk, de egyszeruen nem megy a dolog. Magamra eroszakolni pedig nem szeretnem.
Massal volt ilyen? Sikerult megoldast talalni?
Szerintem nálad nem csak félelemről van szó. Én úgy érzem, nem gyógyultál még meg annyira, hogy szerelmes tudj lenni. Ezen meg nem tudom, van-e értelme görcsölni, nekem erőszakkal sose sikerült lezárni dolgokat, lezárultak maguktól, de idő kellett hozzá, sajnos nagyon sok. Nem tudom, vígasztal-e, de 19 éves koromban volt egy nagy szerelmi csalódásom és 29 éves koromig képtelen voltam arra, hogy újra szerelmes legyek. Pedig volt közben párkapcsolatom. Olyan, hogy megfutamodtam volna a szerelem elől félelemből, azóta nem volt. Az a 19 éves kori, ő azért nem sikerült, mert valóban féltem tőle, és úgy éreztem, csak szamár lennék neki a ló helyett. Tőle menekültem. Azóta nem menekültem el senki elől. Megértettem, hogy el lehet veszíteni valakit, ha az ember nagyon akarja, azóta nem féltem magam. Viszont több férfivel jártam úgy, hogy elmenekültek tőlem. Mindig akkor, amikor már fülig szerelmesnek tűntek.
Szerintem te egyszerűen csak nem tudsz még szeretni és ezért nem jó neked senki sem.
Miért nem mentél el pszichológushoz? Mégis mire vársz???
Később nagyon megbánod az elpocsékolt éveket.
Emberismeretet kell tanulnod,hogy rugalmasan kezeld a dolgokat, meg azt h a régi sérelmeket elengedd,meg azt h te nem függsz kivülálótól, te irányítod az életed.
Azt nem határozhatod meg h ki szeressen meg ki nem, de azt igen, h mire hogy reagálsz, ezzel nagyjából megóvod magad a rossztól, azzal meg jobb ha megbarátkozol, h nem lehet mindenre felkészülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!