Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Tenyleg letezik olyan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tenyleg letezik olyan, hogy nem tunik fel a felesegnek?

Figyelt kérdés

Legjobb baratnom elegge belelovalta magat egy kapcsolatba, ami 5 eve tart mar. A szerelme egy csalados edesapa, akinek 4 gyereke van. Baratnom fulig szerelmes az emberbe, heti 2x talalkoznak, a csavo mindig ottalszik nala, otthon pedig az az urugy, hogy megint ceges csapatepito van nem tud hazamenni. Baratnom kerte mar a csavot, hogy valjon a felesegetol, mert ez igy nem tarthato, a csavo viszont nem csinal semmit, kozben baratnomet is hitegeti a csodalatos kozos jovorol.

Szerintetek tenyleg lehet olyan vak a feleseg, hogy 5 even at tarto megcsalas nem tunik fel neki? Hogy egy heten 2x a ferje haza se megy, mert mindig "csapatepito" van? Vagy teljesen tisztaban van vele a feleseg, esetleg mar megbeszeltek, hogy nyitott kapcsolatban vannak es megy a baratnom hulyitese? (O abban a hitben van tartva, hogy a feleseg semmit nem tud az egeszrol)

2022. febr. 6. 10:28
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem. Ez a nő csak hazudik magának...
2022. febr. 6. 10:30
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem tudja a feleség, csak 4 gyerekkel nem mer, nem tud lépni. A pasi ugyanez, a 4 gyerekre rámenne a fizuja fele és mehetne albiba.

A barátnőd a legbutább a történetben. 5 évet áldozott egy palira az életéből.

2022. febr. 6. 10:41
 3/20 anonim ***** válasza:
15%

OKOS nő tudja, hogy mikor és mit kell/lehet/szabad meglátni, meghallani/észrevenni.

Ha a férj jó férj, jó apa, nincs anyagi gond, akkor miért kéne eldobnia a kapcsolatot? Pláne 4 gyerekkel.

2022. febr. 6. 10:49
 4/20 anonim ***** válasza:
44%
Mindent elmond a kérdező habitusáról az hogy a barátnője nevében ír ki kérdést, holott saját magáról van szó. Olyan szánalmas mint maga a történet
2022. febr. 6. 10:55
 5/20 A kérdező kommentje:

Tenyleg a baratnomrol van szo, nem magamrol, en ferjezett no vagyok.

Mar mondtam neki tobbszor, hogy hagyja ott a pasit, de menthetetlen, mar a kozos eskuvojuket tervezgeti. Pluszban mindig erolteti, hogy menjunk el negyes randira, meg ismerjuk meg mi is jobban a csavot. A ferjem es en ezt az egesz felreleposdi habitust maximalisan eliteljuk, es mindig valami indokot kell keresnunk arra, hogy ne kelljen leulni vele sorozni.

2022. febr. 6. 10:59
 6/20 anonim ***** válasza:
97%

3

A jó férj és a félrebaszik egymást kizáró dolgok.

2022. febr. 6. 11:00
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Igen létezik ilyen nem is egyet láttam hallottam már hogy a feleség biztos volt benne hogy nem csalják mert minden szép minden happy. A férj törődött vele rendszeres volt a szex stb de általában ezek kiderülnek úgy is. Általában. Nem lehet tudni tudja e a feleség vagy sem. Szerintem nem olyan buta hogy elhigyje a heti 2 csapatépítőt csak 4 gyerekkel nem olyan könnyű ugrálni. A barátnőd pedig buta de majd rájön. Indok pedig nem kell egyszerűen megmondod neki hogy nem vagy kíváncsi egy csaló hazug pasira.
2022. febr. 6. 11:04
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
4 gyerekes pasi? A barátnőd normális? 5 évet csak úgy kidobott az ablakon! Nem a pasi hitegeti, hanem saját magát hitegeti a barátnőd. Ne a feleséggel foglalkozzon, tudja vagy nem tudja, nem ez a legfontosabb. Azzal kellene foglalkoznia, hogy miért all sorba a szerelemért? Soha nem lesz ennek a pasinak az első helyen, ezt már bizonyította is. A család, a gyerekek, a feleség, a pénz, a kényelem is kiszorítják. Csak sokadik a sorban. Ha ezt megérti, felfogja és nem a feleség helyét akarná átvenni, akkor élhetné azt az életet amire vágyik egy olyan férfi mellett aki értékelné is, nemcsak heti 2x "szeretné".
 9/20 A kérdező kommentje:
Meg oszinten nem ertem a pasi logikajat is. Ha en pl felrelepnek, akkor az lenne a motivaciom hogy kiszakadjak a frusztralo csaladi legkorbol es valakinek a karjaiban megnyugodhassak. De jelenleg a baratnommel valo kapcsolata eljutott odaig, hogy baratnomnek mar komoly elkepzelesei vannak a jovorol, es sokkal tobb emiatt a feszko, mint az idilli szereto tartas.
 10/20 A kérdező kommentje:
Volt egyebkent az 5 ev alatt mas baratja, mikor eppen osszekaptak, de mindig visszatancol ehhez a csavohoz, mert csak hozza tud kotodni. Egyebkent olyan is van, hogy a gyerekeivel is talalkozik, es a gyerekek nagyon szeretik baratnomet. De en ez utobbit is manipulalasnak erzem a csavo reszerol, mert elhiteti baratnommel, hogyha elvalnak a felesegevel, akkor majd milyen jo kapcsolata lesz a gyerekekkel. Es baratnom tenyleg nagyon megszerette a gyerekeket, ha iszogatunk es kicsit be van csiccsentve sokszor ugy hivatkozik magara, hogy neki mar van 4 gyereke... :(
2022. febr. 6. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!