Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy nő tényleg annyiszor tud...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nő tényleg annyiszor tud szerelmes lenni ahányszor csak akar?

Figyelt kérdés

Nagyon sok nőn azt látom, hogy ha a pasinak megfelelőek a körülményei akkor előre eldönti, hogy ő szerelmes lesz vagy ő már szerelmes..

Ez számomra megdöbbentő mert én nem tudom irányítani a szerelmet. Nem azért lettem szerelmes mert előre elhatároztam, hogy az leszek.

Hanem azért mert tetszett a lány külsőre és nagyon kedvesen, közvetlenül viselkedett velem.

A másik esetben szintén a kedves beszélgetések és a kisugárzása fogott meg.Valamint az is, hogy mennyire hasonlóan látunk dolgokat, helyzeteket és mennyire jól megértjük egymást. Sokszor elég volt csak egymásra nézni és tudtuk, hogy mire gondol a másik.

Sok nőn azt látom, hogy a tárgyakba és a körülményekbe szerelmesek, nem a férfiba és ezzel társítják a boldogságot is. Sok nő mániákusan üldözi a boldogságot.

Boldogság = Egy férfi akinek jó ruhái, autoi, ingatlanjai és sok pénze van. Jóképű, izmos, ja és persze legyen okos is stb...

De a legfontosabb a jó körülmények.

Sok nő szakítás után egy-két hónappal már posztol az új párjával, hogy boldogság van..

Ez, hogy lehetséges??

Velem soha nem fordult még elő, hogy egy éven belül két különböző nőbe voltam szerelmes.. ez nem igazi szerelem.

Azt is észre vettem, hogy sok nő összekeveri a nagyon tetszik valaki a szerelemmel.

Sok nőnek ez ugyan az..

Volt egy kolléganőm aki nagyon tetszett. Gyönyörű arca volt. Aztán úgy alakult, hogy vége lett. Egy női barátom aki erről tudott mondta, hogy hú most biztos nehéz mert nagyon szerelmes vagy belé..

Mondtam neki, hogy nem vagyok szerelmes belé, nagyon tetszett külsőre a kettő nem ugyan az. Nem értette, hogy mi a különbség a nagyon tetszik, meg a szerelmes vagyok között. A szerelem egy sokkal mélyebb dolog ahol az ember háttérbe szorítja magát, hogy mindent megadjon a másiknak. Önzetlenül szereti a másikat, nem csak a kinézetét, hanem a lényét. Fizikai fájdalmat érez, ha nem láthatja a másikat.

tegnap 08:28
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Igen.És most akkor mit csináljak veled?A nyafogásodtól változtatnak szerinted?
tegnap 15:51
 22/24 A kérdező kommentje:

21#

Pl válaszólhatnál az eredeti kérdésre. 😉

tegnap 15:57
 23/24 anonim ***** válasza:

19

Nem nyert! Saját lakast vettem. (Nem, nem a szüleim rakták alam, nem, nem terpesztéssel kerestem meg a rávalot)

És nem, senkivel nem vennék közösen lakast, vagy ha.igen, NAGYON lepapirozva.

tegnap 16:23
 24/24 anonim ***** válasza:

Válaszoltam.Mit akarsz még a nyafogáson kívül?

tegnap 18:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!