Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy nő tényleg annyiszor tud...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nő tényleg annyiszor tud szerelmes lenni ahányszor csak akar?

Figyelt kérdés

Nagyon sok nőn azt látom, hogy ha a pasinak megfelelőek a körülményei akkor előre eldönti, hogy ő szerelmes lesz vagy ő már szerelmes..

Ez számomra megdöbbentő mert én nem tudom irányítani a szerelmet. Nem azért lettem szerelmes mert előre elhatároztam, hogy az leszek.

Hanem azért mert tetszett a lány külsőre és nagyon kedvesen, közvetlenül viselkedett velem.

A másik esetben szintén a kedves beszélgetések és a kisugárzása fogott meg.Valamint az is, hogy mennyire hasonlóan látunk dolgokat, helyzeteket és mennyire jól megértjük egymást. Sokszor elég volt csak egymásra nézni és tudtuk, hogy mire gondol a másik.

Sok nőn azt látom, hogy a tárgyakba és a körülményekbe szerelmesek, nem a férfiba és ezzel társítják a boldogságot is. Sok nő mániákusan üldözi a boldogságot.

Boldogság = Egy férfi akinek jó ruhái, autoi, ingatlanjai és sok pénze van. Jóképű, izmos, ja és persze legyen okos is stb...

De a legfontosabb a jó körülmények.

Sok nő szakítás után egy-két hónappal már posztol az új párjával, hogy boldogság van..

Ez, hogy lehetséges??

Velem soha nem fordult még elő, hogy egy éven belül két különböző nőbe voltam szerelmes.. ez nem igazi szerelem.

Azt is észre vettem, hogy sok nő összekeveri a nagyon tetszik valaki a szerelemmel.

Sok nőnek ez ugyan az..

Volt egy kolléganőm aki nagyon tetszett. Gyönyörű arca volt. Aztán úgy alakult, hogy vége lett. Egy női barátom aki erről tudott mondta, hogy hú most biztos nehéz mert nagyon szerelmes vagy belé..

Mondtam neki, hogy nem vagyok szerelmes belé, nagyon tetszett külsőre a kettő nem ugyan az. Nem értette, hogy mi a különbség a nagyon tetszik, meg a szerelmes vagyok között. A szerelem egy sokkal mélyebb dolog ahol az ember háttérbe szorítja magát, hogy mindent megadjon a másiknak. Önzetlenül szereti a másikat, nem csak a kinézetét, hanem a lényét. Fizikai fájdalmat érez, ha nem láthatja a másikat.

tegnap 08:28
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
Mi alapján látod ezt bele a nőkbe? Ki az a közvetlen környezetedből, akiről biztosan tudod, hogy az anyagi körülmények miatt lett szerelmes?
tegnap 08:46
 2/24 anonim ***** válasza:
68%
Először is ne vetísd rá a nőkre mert ez nem mindenkire igaz. Te most kiragadtál egy réteget aki ha kap egy jobb ajánlatot az lelép. Az nem igazi szerelem, úgyhogy kevered a fogalmat. az nem érzelmen múló döntés hanem az anyagi hátteren. Ez ilyen egyszerű. De ne vedd a nőket egy kalap alá.
tegnap 09:12
 3/24 A kérdező kommentje:

13 évig nőkkel dolgoztam össze zárva.

Ott megismered a másikat.

A barátaim barátnői.

Két barátom is volt akiket a nők mindig át vertek. 30 éves korukra mind a ketten kaptak lakást a szülöktől.

Fél éven belül mind a kettőnek lett barátnője és később gyereke. Micsoda meglepetés...

Külföldön élek, de pár éve haza kellett mennem 3 hónapra munkát vállalni ideiglenesen.

Az, hogy miért az most nem ide tartozik.

Egy konyhára mentem dolgozni ahol kb 10 nővel és 2-3 férfival dolgoztam. Eleinte nem találtam a helyemet, de aztán össze barátkoztam az emberekkel.

Kb 2 hónap után mikor több női kolléga is körülöttem volt az egyik kolléganő hangosan megszólalt.

"Ők nem értenek engem, hogy miért nem használom ki a helyzetet mert bárkit megkaphatnék a konyháról. Miért nem használom ki a helyzetet mert itt mindenki simán bele menne. Megmondom őszintén zavarba jöttem mert nem számítottam erre. A másik dolog az volt, hogy a párom várt külföldön. A 10 nőből egy tetszett nagyon, de neki is vokt már gyereke és pasija, igaz nem a gyerek apja. A többi nő is kapcsolatban volt és simán bele mentek volna. Volt akinek láttam a férjét is mert bemutatta, igaz utána végig szídta a férjét.

Aztán az egyik nő megszólalt, hogy hát igen benne lennék a pénztárcám miatt..

Ugye ezen a konyhán elég szerény körülmények voltak és kevés fizetést kaptak az emberek.

Tudták, hogy külföldön élek és csak ideiglenesen vagyok ott.

Simán lefeküdtek volna velem csak emiatt.

Igaz itt nem szerelemről volt szó, de arról igen, hogy odaadnák a testüket.

tegnap 09:18
 4/24 A kérdező kommentje:

2#

De elég sok ilyen nő van.

Én manspság nem nagyon látok olyan nőt aki kizárólag az érzelmei alapján dönt a párkapcsolatok terén.

Hol vannak ezek az őszinte, csak érzelmeken alapuló kapcsolatok?

tegnap 09:20
 5/24 anonim ***** válasza:
0%

De te ezen miért filózol? Örülj, inkább hogy becsületes vagy és példás.

Mégegyszer mondom, nem mindegyik nő ilyen!

tegnap 09:21
 6/24 anonim ***** válasza:
4es! Jelen én az vagyok. A 2es és 5ös választ is én írtam. Én nekem az érzelmeim számítanak, 9 éve vagyok kapcsolatban, nekem mindig az érzelmeim számítottak, mert boldog szeretnék lenni.
tegnap 09:23
 7/24 anonim ***** válasza:
68%

#4 Itt vagyok, és itt van a kapcsolat is. 42 éves vagyok, eddig 1 férfi volt, és 1 van az életemben, és tudom, hogy ez ki is tart életem végéig.

Az exemnél és a jelenleginél is kizárólag az érzelmeimet követtem mindenekfelett, és nem bántam meg.

tegnap 09:36
 8/24 A kérdező kommentje:

5#

Te miért filózol azon, hogy én feltettem ezt a kérdest?

Miért fáj neked?

Azért mert te is nő vagy és magadra veszed?

Mondtam, hogy mindegyik nő ilyen? NEM!!!

Azt mondtam, hogy sok ilyen nő van.

Sosem értem, hogyha valaki érdemben nem tud hozzászólni a kérdéshez az miért válaszól?

tegnap 09:48
 9/24 A kérdező kommentje:

7#

Elhiszem, de pont nem rólad beszélek. Nem kell bizonygatni, hogy te ilyen vagy elhiszem.

A kérdés az, hogy vannak olyan nők akik tényleg annyiszor tudnak szerelmesek lenni érdekből ahányszor csak akarnak?

Ez most olyan mintha a magyar kormányról azt mo adnám, hogy korrupt szeret csalni és ezért som magyar ember is kénytelen csalni majd ide írogatnának emberek, hogy én magyar vagyok, nem csalok...

Értem, őrülök, hogy van egy nő aki nem ilyen, de miért van az, hogy mindig az ír akire nem vonatkozik a kérdés és nem a kérdesre válaszól.

Ha azt írnám, hogy személy szerint te nem ilyen vagy mert.., de ismersz olyan nőket akikről beszélek. Igen ők képesek azt mondani, hogy szerelmesek csak azért, hogy a pasit szerelmessé tegyék és a pasi mindent megtegyen érte..

Ez egy válasz lenne.

tegnap 09:55
 10/24 anonim ***** válasza:
100%

"Igen ők képesek azt mondani, hogy szerelmesek csak azért, hogy a pasit szerelmessé tegyék és a pasi mindent megtegyen érte.."

Arról az adott nő nem tehet, hogy a férfi olyan átverhető, vagyis nincs emberismerete és nincs önbecsülése sem. Mielőtt belém állnál fordított felállásban ugyanúgy gondolom. Csak azt lehet átvágni aki hagyja!

tegnap 10:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!