Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van 1 lány, akibe szerelmes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van 1 lány, akibe szerelmes vagyok, 6 hónapja összeköltöztünk! Hogy mondjam el neki az igazságot?

Figyelt kérdés
Az a baj, hogy a párom nyomozó nő, 15 évvel ezelött, bevállaltam az öcsém hülyeségét, és féltettem, mert ő gyengébb fizikumú ember volt, ma is az, magamra vállaltam a tetteit, amiért kábítószer kereskedelem, és visszaélés miatt, 4 évig vendégeskedtem Márianosztrán! Ha nemvállaltam volna magamra, ő ment volna a fiatalkorúak börtönébe, amit nemélt volna túl! Azóta már normális életet él, diploma feleség, gyermek! Ezt már sokszor próbáltam elmondani a 2. randink óta, csak soha nem mertem! Persze öcsém is megerősítené, hogy ártatlan voltam! Hogy mondjam el?
nov. 28. 21:16
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
87%
Őszintén. De tényleg. Nem azért, mert nyomozó a nő, hanem mert mindenki megérdemli az őszinteséget. Ez akár bevezetésnek is jó lehet szerintem. Mondd el neki, amit itt leírtál, és hagyd, hogy eldöntse, mit szeretne a továbbiakban. Ha később derül ki - és ki fog derülni előbb-utóbb -, na azzal ásod el magad előtte. Ezzel, hogy őszinte vagy, nem. Ha szakít, nem az őszinteséged miatt teszi. De akkor nem is szeretett igazán sose.
nov. 28. 21:24
 2/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Hát nemlesz könnyű menet!
nov. 28. 21:26
 3/14 anonim ***** válasza:
30%
Lehet, hogy én vagyok a hülye, de kizártnak tartom, hogy egy rendőr egy börtönviselt emberrel összejönne.
nov. 28. 21:30
 4/14 anonim ***** válasza:
45%
Rólam se gondolná senki hogy ültem pár évet, jó régen volt azóta egyetemen vagyok oktató +egy cégnél főmérnök szóval nem kell leírni mindenkit aki volt börtönben. A magyarok ilyen előítéletesek sajnos.
nov. 28. 21:41
 5/14 anonim ***** válasza:
76%
Mivel börtönbe nem viccből küldenek embereket, az előítélet jogos. Sőt ez már nem is előítélet, csak sima ítélet.
nov. 28. 21:50
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

4

Azért az sem mindegy miért. Ha az illető évek óta jó útra tért, akkor pl. egy gazdasági jellegű dologból nem csinálnék ügyet, de minden erőszakos jellegű vagy hátrányos helyzetűeket kihasználó (pl. idősek lakásának kicsalása) bűncselekmény esetén azonnak off lenne.

nov. 28. 22:10
 7/14 anonim ***** válasza:
0%
Nem gyilkosság, erőszak. Nem egy szörnyű dolog.
nov. 28. 22:44
 8/14 anonim ***** válasza:
Asszem van olyan hogy kérheted hogy inkább leülöd a büntetést mert te nem akarsz fizetni. Pl ha megbüntetnek a buszon mert nem vettél jegyet vagy bármiért ami pénzbirság.
nov. 28. 22:49
 9/14 Suetonius ***** válasza:
0%
Nem értem: miért muszáj elmondani?
nov. 28. 22:52
 10/14 anonim ***** válasza:
0%
A múltad hozzád tartozik. Megváltoztatni nem fogod tudni. Màr együtt vagytok. Elfog fogadni. Mond el nyugodtan
tegnapelőtt 01:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!