Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Történt már olyan, hogy csak online ismerkedtetek valakivel, sose találkoztatok mégis szerelmesek lettetek az illetőbe?
Igen. Neten (nem társkereső) ismerkedtünk meg tök véletlenül. Amúgy mindig tartottam a netes ismerkedéstol, mivel eléggé bizalmatlan vagyok.
Szóval,egy adott témán kezdtünk el beszélgetni és ez ment kb. egy hónapig. 1600 km-re éltünk egymástól, így az elején meg sem fordult a fejemben, hogy több is legyen köztünk. Aztán meguntuk a pötyögést és áttértűnk WhatsApp-ra és ott már hivasban folytattuk a beszélgetést. Egyre több és több témát nyitottunk meg, míg rá nem jöttünk, hogy mennyire egy hullámhosszon vagyunk. Fél évig ment így és már akkor mindketten szerelmesek lettünk. Úgy aludtunk el hogy videóhívást le sem kapcsoltuk, együtt ébredtünk, együtt filmeztünk, olyan is volt, hogy bevásároltunk és ugyanazt az ebédet készítettük el lépésről lépésre, aztán együtt ebédeltünk. Szóval elég kreatívak voltunk. Fél év után hoztuk össze a személyes találkozót. Addigra már a szüleinek is bemutatott kamerán keresztül. Amúgy nem egy iráni vagy egy törökországi pasiról van szó, európai csak másik országból.
Ma már a férjem és úton van az első babánk.
#5 Ez a közös főzés nagyon cuki ❤️
Mi is neten ismerkedtünk meg a párommal, immáron 9 éve vagyunk együtt.
Jó egészséget a babának!
2-es voltam.
1-2, Igen, de nem lett semmi belőle. Beszélgettünk hosszabb ideig a neten, majd eltávolodtunk egymástól;
3, Frontálisan, azaz tudatosan nem találkoztunk, csak 1* véletlenül láttam őt;
4, Nem alakult semmi sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!