Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy férfi mit tesz meg egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfi mit tesz meg egy nőért ha szerelmes és tényleg szereti és akarja a nőt?

Figyelt kérdés

Elköltözik miatta?

Vagy felhagy dolgokkal?

Virágokkal halmozza el?

Enged dolgokat? Gondoskodik róla?

A világ végére is elmenne érte?

Manapság miért várják el a férfiak hogy a nő menjen utánuk? Az én párom is ilyen, elvárja hogy oda költözzek ahol ő él és úgy gondoljam ahogy ő gondolja. Ha én nem mennék ő biztos nem mozdulna sehova miattam.

Mit gondoltok?

tegnapelőtt 18:52
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
81%
Azt gondolom, hogy nem szerelmes.
tegnapelőtt 18:57
 2/17 anonim ***** válasza:
68%

Mert drága bogaram kiharcoltuk az egyenjogúságot ami azzal egyenlő, hogy a nőnek nem kell követni a férfit, de a férfi is elvárhatja, hogy a nő ne vegye őt kutyának aki ugrani fog.

Amúgy aki a szerelem miatt mindent felad, legyen az munka, suli, környék az egytől egyig nem normális.

Vagy költözzenek össze, mindkettő egyszerre hozzon áldozatot, mindkettő próbáljon meg egyenlő bánásmódot mutatni vagy ne legyenek együtt.

Ha te elmész utána élni bár nem akarsz az nem az ő hibája hanem a tiéd!

tegnapelőtt 18:58
 3/17 anonim ***** válasza:
79%
Önmagát adja, ez az alap. Aki mindent felad, és szalad ész nélkül egy frissen megismert nő után, annak nincs sok tartása. A férfiaknál szerintem az odafigyelés egy egyértelmű jel. Figyel a nőre, sokat beszélget vele, megjegyez apró dolgokat, tényleg érdeklődik. A közös programokat tényleg élvezi. Az ágyban is nagyon árulkodó, hogy milyen a viselkedése.
tegnapelőtt 19:42
 4/17 anonim ***** válasza:
75%

Ha tényleg szerelmes, pont az esete és álmai nője, akkor mindent, ami tőle telik.

Segítségét ajánlja, pénzét ajánlja, támogatja, védelmezi, mindent.

tegnapelőtt 20:18
 5/17 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem hegyeket màszik és átmegy a falon.Magyarul nincs akadàly előtte.
tegnapelőtt 20:23
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Azért ne gondold azt, hogy csak az lehet szerelmes, aki vakon eldobja az életért egy nőért. Reális keretek között érdemes maradni.
tegnapelőtt 20:36
 7/17 anonim ***** válasza:
80%

Udvarol, bármit megtenne értem.

Az életét is adná ha kellene.

Ez a férjem.

tegnapelőtt 21:41
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Ez így elég kevés részlet a történetből...

Attól még lehet szerelmes, hogy lehet van egy vagy több indoka helyben maradni, nem költözni el. Ezt szerintem felnőtt emberek módjára kellene megbeszélni, mert mégiscsak egy komoly döntés mindkét félnek feladnia az addigi életvitelét, munkáját, családot, bármi.

Persze, ha csak a kényelmi szempontok vannak abban, hogy te odaköltözöl és neki semmit se kell tennie, az tényleg nem biztos hogy szerelem.

De a fenti felsorolásból azt mondom igen: a gondoskodás, törődés fontos. Ha szereted a virágot (és jelzed is hogy szeretnél kapni!), akkor hoz neked virágot.

Én azt hallottam egyszer, hogy ha szeretnek, azt érzed. Ha nem szeretnek, akkor össze vagy zavarodva. Esetleg ezen lehet érdemes elgondolkodni.

tegnapelőtt 21:44
 9/17 A kérdező kommentje:

#6 nem gondolom ezt

De pl ha nem jönne el hozzám egy országon belül csak azért hogy velem élhessen?! Inkább elengedne de nem mozdulna miattam.

tegnapelőtt 21:45
 10/17 A kérdező kommentje:

Én megpróbáltam mentem ő fordított helyzetben nem tenne olyat hogy elköltözzön oda ahol én élek. Én haza jöttem mert nem szerettem a környezetet de nem jött utánam. A táv meg nem működik sokáig. Inkább elengedne de nem jön.

tegnapelőtt 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!