Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfi mit tesz meg egy nőért ha szerelmes és tényleg szereti és akarja a nőt?
Elköltözik miatta?
Vagy felhagy dolgokkal?
Virágokkal halmozza el?
Enged dolgokat? Gondoskodik róla?
A világ végére is elmenne érte?
Manapság miért várják el a férfiak hogy a nő menjen utánuk? Az én párom is ilyen, elvárja hogy oda költözzek ahol ő él és úgy gondoljam ahogy ő gondolja. Ha én nem mennék ő biztos nem mozdulna sehova miattam.
Mit gondoltok?
9
Szerintem ez még így mindig kevés a történetből...
A legtöbb férfi nagyon büszke, és nem akarja hogy úgy tűnjön, hogy úgy ugrál ahogy a nő fütyül. Ez néha még a szerelemtől is fontosabb nekik...
Még mindig azt tartom, hogy ezt okosan, felnőtt emberek módjára kell megbeszélni. Nem pedig úgy hogy az érzelmek, meg a rózsaszín köd miatt belevágni olyanba, amibe nem is vagytok biztosak.
10
Oké, de mit mond, hogy miért nem akar költözni? Mi tartja ott?
Nyilván úgy elég nehéz megegyezni, ha szerettek ott élni, ahol vagytok. Itt valakinek meg kell alkudnia..
Vagy esetleg egy köztes megoldás is lehet: mindketten új helyre költöztök.
Vagy véget vettek a kapcsolatnak. Szerintem ezt kellene tennetek, mert ha mindkettőtök részéről problémás, akkor nincs sok értelme együtt lenni. Valószínűleg ha szerelmes lennél, akkor te is örömmel költöznél hozzá, és nem érdekelne más dolog.
Hogy ki mitvteszcegy nőért, egy szerelemért, azt nem tudom, de én egészen elképesztő dolgokat is megtennék.
Pl bele ugranék a jeges Dunába az Erzsébet hídról.
Végig mernék sétálni meztelenül strand papucsban a Nyugatitól a Blaháig.
Ilyen, és egyébb őrültségekre gondolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!