Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy nő tényleg annyiszor tud...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nő tényleg annyiszor tud szerelmes lenni ahányszor csak akar?

Figyelt kérdés

Nagyon sok nőn azt látom, hogy ha a pasinak megfelelőek a körülményei akkor előre eldönti, hogy ő szerelmes lesz vagy ő már szerelmes..

Ez számomra megdöbbentő mert én nem tudom irányítani a szerelmet. Nem azért lettem szerelmes mert előre elhatároztam, hogy az leszek.

Hanem azért mert tetszett a lány külsőre és nagyon kedvesen, közvetlenül viselkedett velem.

A másik esetben szintén a kedves beszélgetések és a kisugárzása fogott meg.Valamint az is, hogy mennyire hasonlóan látunk dolgokat, helyzeteket és mennyire jól megértjük egymást. Sokszor elég volt csak egymásra nézni és tudtuk, hogy mire gondol a másik.

Sok nőn azt látom, hogy a tárgyakba és a körülményekbe szerelmesek, nem a férfiba és ezzel társítják a boldogságot is. Sok nő mániákusan üldözi a boldogságot.

Boldogság = Egy férfi akinek jó ruhái, autoi, ingatlanjai és sok pénze van. Jóképű, izmos, ja és persze legyen okos is stb...

De a legfontosabb a jó körülmények.

Sok nő szakítás után egy-két hónappal már posztol az új párjával, hogy boldogság van..

Ez, hogy lehetséges??

Velem soha nem fordult még elő, hogy egy éven belül két különböző nőbe voltam szerelmes.. ez nem igazi szerelem.

Azt is észre vettem, hogy sok nő összekeveri a nagyon tetszik valaki a szerelemmel.

Sok nőnek ez ugyan az..

Volt egy kolléganőm aki nagyon tetszett. Gyönyörű arca volt. Aztán úgy alakult, hogy vége lett. Egy női barátom aki erről tudott mondta, hogy hú most biztos nehéz mert nagyon szerelmes vagy belé..

Mondtam neki, hogy nem vagyok szerelmes belé, nagyon tetszett külsőre a kettő nem ugyan az. Nem értette, hogy mi a különbség a nagyon tetszik, meg a szerelmes vagyok között. A szerelem egy sokkal mélyebb dolog ahol az ember háttérbe szorítja magát, hogy mindent megadjon a másiknak. Önzetlenül szereti a másikat, nem csak a kinézetét, hanem a lényét. Fizikai fájdalmat érez, ha nem láthatja a másikat.

tegnap 08:28
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

10#

Azért a nők elég nagy színészek. Gondolj csak bele pl az orgazmus. Egy nő simán eljátsza, hogy orgazmusa van mikor nincsen.. és ez csak egy dolog.

Sok nő a sírást is simán eljátsza mikor azt akarja, hogy megsajnálják.. Én voltam a legjobban meglepődve mikor szereplő válogatáson voltam.. és a rendező is mondta, hogy ez a lányoknak könnyű..

Egy férfi nem tudja megjátszani az orgazmust és hacsak nem profi színész nem fog tudni sírni úgy, hogy te elhidd.

tegnap 11:36
 12/24 anonim ***** válasza:
LOL, látom értetlen vagy. Az orgazmust nem lehet megjátszani örökkön örökké csiklóit értve és főleg nem a hüvelyit. Ha a férfi van olyan buta, hogy elhiszi az nem a nő hibája. És ha a nő mindig csak picsog, hisztizik a szó szoros értelmében és a férfi annak ellenére vele marad arról megintcsak nem tehet a nő!
tegnap 11:40
 13/24 A kérdező kommentje:

Még egy példa.

Az anyám volt osztálytársa hozzá ment egy építészmérnökhöz feleségül érdekből. Megmondta anyámnak, hogy soha nem volt szerelmes belé csak azért ment hozzá mert jó életszínvonalat tudott neki biztosítani.

Sok-sok évig fiatal fiúkkal csalta.

Most már csak azért nem mert túl öreg ahhoz, hogy fiatal fiúkkal dugassa magát.

Íme egy újabb sztori, de tudom a nők nem ilyenek, nem minden nő ilyen és ez csak egy kis botlás. 1milliárd nőből csak egy ilyen.. és akkor Andersen becsuktaa mesekönyvet.

Legalább ugyan annyi ilyen nő van mint amennyi nem. Azt nem értem, hogy ezt miért nem lehet beismerni.

Ide írhat még 5 nő, hogy ő nem ilyen, de attól még mindig nagyon sok nő ilyen, egyre több mert könnyű életet akarnak maguknak.

Jó helyre akarják tenni a seggüket. Ezek tények és nincsen értelme tagadni!!!

tegnap 11:42
 14/24 A kérdező kommentje:

12#

Akkor elmondanád, hogy miről tehet a nő? Mert minden alol felmented a nőket csak azért mert te nő vagy..

Tehát ha egy nő megjátsza az orgazmust akkor nem a nő hazudik hanem a férfi a hülye..

Vagy már azt is letagadod, hogy vannak olyan nők akik megjátszák az orgazmust??

Írd már le, hogy szerinted mi a nők hibája mert minden alol felmented őket.

tegnap 11:46
 15/24 anonim ***** válasza:

Engem nem zavar, hogy hová akarnak beülni, tisztában vagyok vele, hogy vannak olyan nők. DE azokat a férfiakat át lehet vágni! Azok a férfiakat sokszor nem is érdekli mert a külsejük miatt pénzelik, eltartják őket. Vagyis win-win számukra az egész tranzakció.

Te csak a férfiakat akarod áldozatként kihozni, de nem azok nagyon sok esetben. Arról nem beszélve, hogy a férfiak is leígérik nemcsak a csillagokat, de még a Holdat is és a nők vannak olyan naivak, hogy elhiszik.

Ha most a te nézőpontodból indulunk ki akkor a férfiak ugyanúgy tudnak köcsögök lenni!

Szóval nem érthető miért egyedül a nőkre mutogatsz.

Nőgyűlölő vagy? Oké, keress akkor magadnak tökéletes férfit. Hajrá! 🤣🤣🤣

tegnap 11:48
 16/24 anonim ***** válasza:

Én nem tagadom, hogy nekem fontos a ferfi egzisztenciája. De ez nálam csak alap... Rajtenegedély, ha ugy tetszik. De megforditom neked a dolgot, hogy értsd:

Nem tudoknék egy szegény férfibe beleszeretni, mert nem olyan körülmények között élek. Nem szeretek fázni, nem szeretek nyomorogni, és fillerezni sem a boltban, épp elég, hogy éheznem kell azert, hogy vékony maradjak! Jól keresek, de azert annyit nem, hogy egy férfit is eltartsak.

Mindazonáltal, NŐ szeretnék lenni a kapcsolatban. Ehhez hozzatartozik az is, hogy a férfinak van egy biztos egzisztenciája. Persze, ha csak ennyot tudsz felmutatni, az nálam instant kuka

tegnap 12:23
 17/24 anonim ***** válasza:

#9 Akkor elnézésedet kérem, hogy válaszolni mertem egy kérdésre, hozzá mertem szólni, kérlek, bocsáss meg!

#7 vagyok

tegnap 13:41
 18/24 A kérdező kommentje:

15#

"Engem nem zavar, hogy hová akarnak beülni, tisztában vagyok vele, hogy vannak olyan nők. DE azokat a férfiakat át lehet vágni! Azok a férfiakat sokszor nem is érdekli mert a külsejük miatt pénzelik, eltartják őket. Vagyis win-win számukra az egész tranzakció."

Persze, hogy nem zavar mert nem szarmazik hatranyod belole.. Ha lenne itt orjongenel.

Termeszetesen azokra a fiukra, ferfiakra nem gondolsz akik szeretnenek egy csinosabb lannyal megismerkedni, de azzal szembesulnek, hogyha nem milliardosak akkor huzzak le magukat a wc es kulonben is mit akarnak igy az elettol. Ezeket a nok mondjak!!!!

Itt a gyakorin is volt ilyen par kerdes alatt es a valo eletben is ez megy. Ha nincsen lakasod, nincsen autod akkor feletsd el a szep baratnot.

Majd ezek utan itt a gyakorin, nem a nok nem ilyen en nem ilyen vagyok ezert a nok nem ilyenek..

Hogy lehet ennyit hazudni?

"Te csak a férfiakat akarod áldozatként kihozni, de nem azok nagyon sok esetben. Arról nem beszélve, hogy a férfiak is leígérik nemcsak a csillagokat, de még a Holdat is és a nők vannak olyan naivak, hogy elhiszik."

Mert eszre vettek, hogy a noknek ez kell. Eszre vettek, hogyha oszintek akkor a no nem akar ismerkedni csak akkor ha azt mondjak neki amit hallani akarnak. Ugyhogy ez pont a nok hibaja mert ezzel pont ok mutatjak a ferfiaknak, hogy hazudj mutasd magadat tobbnek aki vagy es akkor majd lefekszem veled.

"Ha most a te nézőpontodból indulunk ki akkor a férfiak ugyanúgy tudnak köcsögök lenni!

Szóval nem érthető miért egyedül a nőkre mutogatsz."

1. Senki nem mondta, hogy a ferfiak kozott nincsenek gyokerek. Ellentetben veled en kimondom ezt is, te soha egy rossz szot a nokre nem mondanal meg ha jogos is lenne mert te ugy gondolkozol, hogy te is no vagy ezert a nok tokeletesek, szepek, mindent el kell nekik nezni.

2. Azert a nokre mutogatok mert rajtuk figyeltem meg, hgy egyik kapcsolatbol a masikba ugralnak es posztoljak ki, hogy ok szerelmesek es boldogok, de aki fogyatekos az nem fogja ezt fel es folyamatosan kontrazni akar. Na es a ferfiak..na es a ferfiak... es ettol tovabb nem mozdul az agyad..

"Nőgyűlölő vagy? Oké, keress akkor magadnak tökéletes férfit. Hajrá!"

Jaj de megbantottal, mindjart elsirom magamat.

Igen kepzeld a szemetlada, hazug, megjatszos, erdek, kedvezmenyekeet kicsikarni akaro, tagado, penzehes, hazug noket utalom.

Vannak ilyenek? vannak!

A nok nagy resze ezt tagadja es probalja elbagatelizalni? Igen!!!!!

Jo helyre akarjak a nok a segguket tenni? Igen!!!

Konnyu eletet akarnak? Igen!!!!!

Mind ezt letagadjak mert felnek, hogy elitelik oket? Igen!!!!

tegnap 14:21
 19/24 A kérdező kommentje:

16#

Termeszetesen azt a verziot kihagyod amikor mondjuk a no es a ferfi kozel ugyan annyit keres. Ezek szerint ez a verzio szerinted nem is letezik csak a ket veglet. Milliardos a pasi vagy a pasi olyan csoro, hogy szegeny kis nonek kell eltartania. Olyan miert nincs, hogy mondjuk mind a ket fel keres 350-400ezer ft. Onzetlenul szeretik egymast es egyutt vesznek egy lakast azert mert szeretik egymast. Gondolom ez a te fejedben egy totalis keptelenseg, mert hat te no vagy neked tobb jar, hat nehogy mar neked is aldozatokat es erofesziteseket kelljen hoznod.. Te a vilag kozepe vagy a nemi szerveid miatt.. te alanyi jogon egy hercegno vagy. Ezert te csak olyan ferfival allsz szoba aki mar megvette egyedul a lakast es te majd oda bekoltozol. Ebben az esetben nem szegeny a ferfi, hogy egyedul fizeti a lakast meg meg programozni viszi a not..

Javaslom, hogy vegyel egy pisztolyt es lodd fejbe magadat mert a tarsadalom karos tagja vagy.

tegnap 14:27
 20/24 A kérdező kommentje:

17#

Kerem!

tegnap 14:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!