Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz az az állítás hogy vak a szerelem?szerelmes volnék?tudom hogy amit érzek azt nem kéne éreznem mert nem a megfelelő ember számomra..
Sok tényező miatt nem működne,mindenki ellenzi körülöttem . Szegényebb sorsú (nem feltétlen baj,de nem igazán akar kitörni belőle)hazudott egy két dologban.Vannak rossz szokásai amit mióta ismer visszább vett és sokat változott elmondása szerint is.
Szeretjük egymást, és már sokszor próbáltam nélküle lenni,ellent mondani a szívemnek szembe menni mindennel.Talan működhetne fogalmam sincs,de ahhoz neki is más felfogása kéne legyen,és én sem állok készen egy kapcsolatra egyenlőre.Megesz az ideg mit tegyek,már sokszor beszéltünk erről aztán a végén oda lyukadunk ki hogy nem foglalkozunk vele csak elvagyunk egymással,nem tervezünk.Honnan tudjam mi lenne a jó döntés?
Nem vak, minél nagyobb tróger valaki annál jobban odáig vagytok érte.
Nincs ebben semmi különös.
A szerelem nem vak. A kezdeti fellangolas/rozsaszin szemuveg tesz vakka, de ebbol nem minden esetben lesz szerelem.
Az erettseghez hozza tartozik, hogy ha valaki nem megfelelo vagy rossz nekunk, tiszteljuk es szeretjuk magunkat annyira, hogy az erzelmek ellenere megszakitjuk a kapcsolatot a masikkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!