Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Beleszerthettem a lányom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerthettem a lányom anyukájába?

Figyelt kérdés
Mi nagyon fiatalok voltunk amikor szex kapcsolatból született egy kislányunk. ( A lány 18, én 22). Ez a lány a baba mellett építette folyamatosan a karrierjét aminek meg is van látszólag az eredménye. Tanulás, jogsi,tanulás mellett munka és most saját háza is lesz. Senki nem támogatta és saját maga egyedül ilyen dolgokat elért. Én munkanélküli vagyok jelenleg és végzettségem sincs sajnos 11 osztályon kívül. Ezzel a lánnyal csak a gyerek miatt tartottam a kapcsolatot másért nem. Viszont szinte majdnem mindennap találkozunk amikor hozza-viszi tőlem a gyereket. (A kislányunk 2 éves lesz). Mostanság változtak az érzéseim iránta. Mindig alig várom hogy jöjjön a kislányunkért és beszélhessek vele. Ma miközben játszottam a lányunkkal végig az járt a fejemben hogy milyen csodálatos az hogy pont tőle van és ebben a kislányban látom őt is. Folyton csak rá tudok gondolni, és ez a lány egy csoda számomra. Most is beleőrülök a hiányába, hogy nem láthatom. Minden este arra gondolok hogy mi lenne ha mellettem lenne és úgy aludnánk el hogy a karjaim közt feküdne. Úgy érzem nem tudok nélküle élni. Ma már az is megfordult a fejemben hogy feleségül veszem. Mit tegyek? Mit tudnék csinálni hogy végre egy család legyünk?
nov. 14. 19:46
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
Ha ebből bármi is igaz, inkább hagyd azt a lányt, hadd élje az életét. Az életedet meg magadert, és a lanyodert tedd rendbe, ne más miatt.
nov. 18. 13:00
 42/42 anonim ***** válasza:
Mocskos hazug. Eleg beteg lehet a kerdezo..
ma 21:21
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!