Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerthettem a lányom anyukájába?
31/41 A kérdező kommentje:
29. Kiemelkedően jól teljesítek egyes sportokból és ez által kapok pénzt. Így tudtam a "családomat" is támogatni anyagilag
Ez micsoda sikersztori. Pár óra alatt lett munkalehetőség, iskolát is választottál, a füvet is eldobtad, megkérted a csaj kezét. Ilyen a mesében sincs. Bravó 👍
Amúgy hogy jön ki a matek? A csajt 18 évesen teherbe vágtad, tehát most kb 21, és a most alig 2 éves baba mellett szerzett egy házat, miközben még egyetemre is járt?
nov. 15. 05:32
33/41 A kérdező kommentje:
Munkalehetőségem mindig lett volna csak hülye voltam és nem éltem vele. Suliba sem jelentkeztem még, csak azt döntöttem el hogy hová szeretnék menni és hogy mindenképp délutáni legyen. Semmi olyat nem mondtam hogy felvettek volna vagy ilyesmi. Ami a füvet illeti baromi nehéz volt kibírni nélküle, de elhatároztam és ment. A csajnak a kezét nem kértem meg. Itt hagyott amióta feldobtam neki hogy mi lenne ha közös életünk lenne elment tőlem korábban tegnap és azóta nem keresett. Az eljegyzést, házosságot nem is említettem neki. A csaj 20 éves és 14 éves kora óta diákmunkázik. Édesanyja vállalkozó és neki segített be. Azt hiszem tök jó órabérben volt mindig is. Délután suli után, szünetekbe és hétvégén is dolgozott édesanyjával. Ezt a pénz azt hiszem kamatozik neki valahol és 10 évre lekötötte az anyja nevére (mert akkor még kiskorú volt) innen van neki pénze. Egyetemet szülei fizetik és nyilván ők is segítik anyagilag amúgy is. Tehát valahogy így. És nem járt egyetemre, hanem még mindig egyetemre jár nem fejezte be. Szóval igen még mindig ugyanott tartok ahol eddig, de legalább konkrét elképzeléssel
Ez a lány dolgozik, tanul, gyereket nevel, nem kell neki még egy probléma, jelenleg csak egy plusz teher lennél. Ha sírt, lehetnek érzései, de férfiként kellene viselkedned, hogy előrébb legyen veled.
nov. 15. 06:27
35/41 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék a terhére lenni. Egy ismerősöm azt mondta, hogy ha úgy van bármikor mehetek hozzá dolgozni. Szóval ma bemegyek a cégéhez és beszélek vele. Aztán megpróbálom helyre hozni a hibáim. Délután ismét ránézek a gyakorira. Délelőtt azon leszek hogy megoldjam a dolgokat. A lányt is felhívom, írok neki hogy szeretném vele megbeszélni a tegnapit. Köszönök mindenkinek mindent
Bánj jól a kislányoddal és fejleszd magadat, ahogy csak tudod, de ezt a lányt engedd el. Láthatóan inkább csak rajongsz érte, semmint szereted és ha egyszer már elszúrtad a dolgot, értelmetlen megint ott kopogtatni nála. Neki már megvan a saját élete, amiben neked legfeljebb csak úgy van hely, mint a gyereke apjának, nem úgy, mint a párjának. Csak a terhére lennél, holott így is rengeteg dolog leköti az idejét és energiáját. Neki társ kell, nem teher. Te az utóbbi lennél. A viselkedése is egyértelművé tette, hogy nem képzel el veled semmilyen folytatást.
Ismételten, jelenleg magaddal és a gyerekeddel kellene foglalkoznod, nem mással.
nov. 15. 08:34
37/41 A kérdező kommentje:
A kislányomat igyekszem nagyon jól nevelni. Sokat foglalkozom vele amíg az anyukája nem ér rá. Etetem, altatom, játszok vele, kimegyünk sétálni ha az időjárás engedi stb. És ez csak az alap amit egy szülőnek tennie kell a gyerekéért. Sok értékes időt szoktam vele eltönteni. Mindennap találkozunk és vele vagyok. Olyankor csak vele foglalkozom. Ha mást elrontottam legalább a szülőséget ne rontsam el. Megvan bennem az apai ösztön szerencsére. Annó amikor ultrahangra mentünk mindig megkönnyeztem
32. Akkor nem csak nekem tűnt egy sima trollkodásnak az egész.
nov. 15. 18:43
39/41 A kérdező kommentje:
38. Bárcsak az lenne. Bár nem értem hogy ki azaz agyhalott aki ilyen problémákkal trollkodna.
#39 mondjuk te. Össze-vissza írkálod a sületlenségeid, legalább következetesen hazudoznál, ha már hülyíteni akarod a válaszolókat.
"Tanulás, jogsi,tanulás mellett munka és most saját háza is lesz. Senki nem támogatta és saját maga egyedül ilyen dolgokat elért."
vs
"Édesanyja vállalkozó és neki segített be. Azt hiszem tök jó órabérben volt mindig is. Délután suli után, szünetekbe és hétvégén is dolgozott édesanyjával. Ezt a pénz azt hiszem kamatozik neki valahol és 10 évre lekötötte az anyja nevére (mert akkor még kiskorú volt) innen van neki pénze. Egyetemet szülei fizetik és nyilván ők is segítik anyagilag amúgy is."
nov. 17. 14:20
További kérdések: