Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Beleszerthettem a lányom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerthettem a lányom anyukájába?

Figyelt kérdés
Mi nagyon fiatalok voltunk amikor szex kapcsolatból született egy kislányunk. ( A lány 18, én 22). Ez a lány a baba mellett építette folyamatosan a karrierjét aminek meg is van látszólag az eredménye. Tanulás, jogsi,tanulás mellett munka és most saját háza is lesz. Senki nem támogatta és saját maga egyedül ilyen dolgokat elért. Én munkanélküli vagyok jelenleg és végzettségem sincs sajnos 11 osztályon kívül. Ezzel a lánnyal csak a gyerek miatt tartottam a kapcsolatot másért nem. Viszont szinte majdnem mindennap találkozunk amikor hozza-viszi tőlem a gyereket. (A kislányunk 2 éves lesz). Mostanság változtak az érzéseim iránta. Mindig alig várom hogy jöjjön a kislányunkért és beszélhessek vele. Ma miközben játszottam a lányunkkal végig az járt a fejemben hogy milyen csodálatos az hogy pont tőle van és ebben a kislányban látom őt is. Folyton csak rá tudok gondolni, és ez a lány egy csoda számomra. Most is beleőrülök a hiányába, hogy nem láthatom. Minden este arra gondolok hogy mi lenne ha mellettem lenne és úgy aludnánk el hogy a karjaim közt feküdne. Úgy érzem nem tudok nélküle élni. Ma már az is megfordult a fejemben hogy feleségül veszem. Mit tegyek? Mit tudnék csinálni hogy végre egy család legyünk?
tegnap 19:46
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
100%
Szóval jó lenne, ha be tudnál költözni hozzá, és eltartana?
tegnap 19:50
 2/29 anonim ***** válasza:
100%
Már esélyed sincs. Ő bárkit megkaphat, te meg egy lecsúszott alkesz szintjén vagy
tegnap 19:51
 3/29 anonim ***** válasza:
100%
Aha, szóval addig csak szexre volt jó míg nem ért el valamit, de most, hogy te lusta disznó vagy rajta szeretnél felkapaszkodni. Ha okos mint mondod soha nem fog neked esélyt adni újabb szexre se nemhogy arra, hogy lehúzd. (:
tegnap 19:55
 4/29 anonim ***** válasza:
100%
Aki szerelmes az tudja és nem kérdést ír ki.
tegnap 19:55
 5/29 anonim ***** válasza:
70%

Először is szedd össze magad, tedd helyre az életedet. Nem azt mondom, hogy neked is el kell érned azt, amit ő, de legalább legyen egy stabil munkád és az érettségit is megcsinálhatnád. Te is (részben) azért szerettél bele, mert felnézel rá amiatt, ahogy éli az életét és amiket ezáltal elért. Nem gondolod, hogy ez fordítva sem ártana? De ezeket nem is csak miatta lenne jó meglépni, hanem magadért és a lányodért is.

Amúgy meg szép lassan közeledj hozzá, aztán kiderül, hogy ő hogyan viszonyul ehhez, nyitott lenne-e rá vagy sem.

tegnap 19:57
 6/29 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelműen nem, rajongsz érte. Lehet belőle szerelem, de ahhoz párkapcsolatban kéne lenni vele, hogy jobban megismerd, a rosszabb oldalát is. Ja és igen mutathatna neked példát és te példát a gyerekednek. Kezdj el tanulni munka mellett.
tegnap 20:07
 7/29 A kérdező kommentje:
Eszemben nincs felkapszkodni rajta, eltartatni magamat vele. Egyáltalán nem erről van szó. Csak szeretném megpróbálni rendbe hozni amit eddig elb*sztam. Szeretnék érettségit és egy szakmát is. Nem tudom melyiket lenne érdemes előbb elkezdeni. Nyilván közben dolgoznék is. Szeretnék nekik jó megélhetést biztosítani. Rájöttem hogy majd ha összegyűjtöttem egy X mennyiségű pénzt akkor feleségül szeretném venni. Ő életem szerelme ez már biztos. Nem tudok nélküle élni és miatta bármit megtennék
tegnap 20:12
 8/29 anonim ***** válasza:
100%
Lol, nagyon előre szaladtál és lehet belőle jókora csalódás. Te hiába akarod feleségül venni ha ő nem úgy tekint rád és mire elérsz valamit addigra más férfi felesége lesz sőt gyereke lesz tőle és baromira szerelmes lesz bele. Visszább az agarakkal!
tegnap 20:16
 9/29 A kérdező kommentje:
Őszintén szólva nagyon bűntudatom van hogy így éltem/élek. Bevallom füveztem is párszor stb. Persze mindig úgy amikor nincs velem senki. Ezt is szeretném abba hagyni. Nem tudom hogy ezt mondjam e el neki, mert ő nem is tudja és szégyenlem ezt az egészet. Aggódom hogy már nincs esélyem nála. Volt ismerősöm aki azt mondta hogy ha ez a lány annyira utálna akkor a gyerekünkkel sem bánna ilyen szépen. Állítólag ennek van valami köze. Én nem ezen a véleményen vagyok, de ez mellékes
tegnap 20:17
 10/29 anonim ***** válasza:
100%

"ha ez a lány annyira utálna akkor a gyerekünkkel sem bánna ilyen szépen"

Ez szerintem hülyeség, akkor is lehetne csodálatos anya, ha téged utálna. Inkább abból tudsz következtetést levonni, hogy veled milyen, mikor a gyerek miatt találkoztok.

tegnap 20:20
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!