Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerthettem a lányom anyukájába?
Hát beszéltem vele. Igazából azt mondta hogy ő ezt nem vállalja. Azt mondta ő ajánl majd valakit és járjak hozzá rendszeresen. Végülis ő érte bármit megteszek szóval ez lesz az első lépésem az új életem felé. Aztán puhatolóztam picit hogy mi lenne ha együtt lennénk, de szegény annyira meglepődött hogy hirtelen nem tudott mit mondani. Tényleg szeretném már hogy egy rendes család legyünk 😞
Ezt jól elrontottam annó basszus
Mármint azt nem vállalja, hogy ő legyen a pszichológusod? Ez teljesen normális és érthető, túl jól ismer hozzá.
Nem kellett volna még felhoznod az együttlét dolgot, túl korai volt. De végülis az is valami, hogy legalább nem azzal támadtad le, hogy el akarod majd venni. Nem tartotok itt. Ez nem úgy működik, hogy te most ezt kitaláltad, neked ez így jó lenne és akkor a semmiből ráborítod. Mint te is írtad, sok mindent elrontottál és ezt nem fogod tudni egyik napról a másikra helyre hozni. A ti kapcsolatokat is fokozatosan kéne felépíteni (ha még lehet).
23. Csak nem szoktam ő előtte és a gyerekem előtt spicces lenni.
24. Így van, ő nem vállalja azt hogy a pszichológusom legyen. Ezért ajánlott valaki mást akihez hetente 2x eltudok menni. Tényleg nem kellett volna felhoznom az együttlétet. Már most hazament és nem is beszélt velem olyan sokat. Annyit mondott hogy először szeretne javulást látni minden téren. És itt hagyott...😞
Azóta nem is írt meg semmi. Pedig szoktunk pár szót chatelni este
Ez normális reakció. Nem elég, hogy megígéred, hogy megpróbálod helyrehozni az életed, látnia is kell, hogy komolyan gondolod. Mondani bármit lehet. Amúgy meg a semmiből hoztad elő, nem számított rá, gondolom kicsit kellemetlen is volt neki így, nem tudott többet mondani és azért ment el hamarabb.
Kezdd el csinálni a dolgokat és fontos, hogy ne azt éreztesd vele, hogy azért teszed ezeket, mert ezzel akarod őt megkapni.
Hajrá, tényleg sok sikert hozzá. És ha mégsem akar veled lenni, akkor se add fel, mert magad és a lányod miatt sem mindegy, hogy milyen életet élsz. A drogról meg szokj le végleg és inkább meg se említsd.
Ha elcsábulnál, csak gondolj arra, hogy a lányod nem egy függő apát érdemel és meg tudod csinálni. Ez talán ad erőt a nehezebb pillanatokban is.
Ha nincs munkád, miből tartod el magad? Miből tartanád el a kislányodat?
Először ne az eljegyzésre és ezekre a baromságokra koncentrálj, hanem arra, hogy legyen egy stabil munkahelyed, stabil kereseted, utána jöhet a többi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!