Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Beleszerthettem a lányom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerthettem a lányom anyukájába?

Figyelt kérdés
Mi nagyon fiatalok voltunk amikor szex kapcsolatból született egy kislányunk. ( A lány 18, én 22). Ez a lány a baba mellett építette folyamatosan a karrierjét aminek meg is van látszólag az eredménye. Tanulás, jogsi,tanulás mellett munka és most saját háza is lesz. Senki nem támogatta és saját maga egyedül ilyen dolgokat elért. Én munkanélküli vagyok jelenleg és végzettségem sincs sajnos 11 osztályon kívül. Ezzel a lánnyal csak a gyerek miatt tartottam a kapcsolatot másért nem. Viszont szinte majdnem mindennap találkozunk amikor hozza-viszi tőlem a gyereket. (A kislányunk 2 éves lesz). Mostanság változtak az érzéseim iránta. Mindig alig várom hogy jöjjön a kislányunkért és beszélhessek vele. Ma miközben játszottam a lányunkkal végig az járt a fejemben hogy milyen csodálatos az hogy pont tőle van és ebben a kislányban látom őt is. Folyton csak rá tudok gondolni, és ez a lány egy csoda számomra. Most is beleőrülök a hiányába, hogy nem láthatom. Minden este arra gondolok hogy mi lenne ha mellettem lenne és úgy aludnánk el hogy a karjaim közt feküdne. Úgy érzem nem tudok nélküle élni. Ma már az is megfordult a fejemben hogy feleségül veszem. Mit tegyek? Mit tudnék csinálni hogy végre egy család legyünk?
nov. 14. 19:46
1 2 3 4 5
 21/42 A kérdező kommentje:

Hát beszéltem vele. Igazából azt mondta hogy ő ezt nem vállalja. Azt mondta ő ajánl majd valakit és járjak hozzá rendszeresen. Végülis ő érte bármit megteszek szóval ez lesz az első lépésem az új életem felé. Aztán puhatolóztam picit hogy mi lenne ha együtt lennénk, de szegény annyira meglepődött hogy hirtelen nem tudott mit mondani. Tényleg szeretném már hogy egy rendes család legyünk 😞

Ezt jól elrontottam annó basszus

nov. 14. 21:23
 22/42 A kérdező kommentje:
20. Attól függ hogyan fogyasztod. Leginkább a cigi az ami érződik és én nem jointba szívom mert azért nem szeretnék bűzölögni tőle. Látni nem igazán lehet, max a vörös szem ami árulkodó, de az sem mindenkinek van személy függő. Nekem sosem voltak vörösek a szemeim
nov. 14. 21:28
 23/42 anonim ***** válasza:
Dehogynem lehet észrevenni, nem kell hozzá vörös szem. Azt is látod ha valaki spicces. Most vagy vak, vagy kitaláltad az egész történetet.
nov. 14. 21:31
 24/42 anonim ***** válasza:
100%

Mármint azt nem vállalja, hogy ő legyen a pszichológusod? Ez teljesen normális és érthető, túl jól ismer hozzá.

Nem kellett volna még felhoznod az együttlét dolgot, túl korai volt. De végülis az is valami, hogy legalább nem azzal támadtad le, hogy el akarod majd venni. Nem tartotok itt. Ez nem úgy működik, hogy te most ezt kitaláltad, neked ez így jó lenne és akkor a semmiből ráborítod. Mint te is írtad, sok mindent elrontottál és ezt nem fogod tudni egyik napról a másikra helyre hozni. A ti kapcsolatokat is fokozatosan kéne felépíteni (ha még lehet).

nov. 14. 21:32
 25/42 A kérdező kommentje:

23. Csak nem szoktam ő előtte és a gyerekem előtt spicces lenni.

24. Így van, ő nem vállalja azt hogy a pszichológusom legyen. Ezért ajánlott valaki mást akihez hetente 2x eltudok menni. Tényleg nem kellett volna felhoznom az együttlétet. Már most hazament és nem is beszélt velem olyan sokat. Annyit mondott hogy először szeretne javulást látni minden téren. És itt hagyott...😞

Azóta nem is írt meg semmi. Pedig szoktunk pár szót chatelni este

nov. 14. 21:44
 26/42 anonim ***** válasza:
100%

Ez normális reakció. Nem elég, hogy megígéred, hogy megpróbálod helyrehozni az életed, látnia is kell, hogy komolyan gondolod. Mondani bármit lehet. Amúgy meg a semmiből hoztad elő, nem számított rá, gondolom kicsit kellemetlen is volt neki így, nem tudott többet mondani és azért ment el hamarabb.

Kezdd el csinálni a dolgokat és fontos, hogy ne azt éreztesd vele, hogy azért teszed ezeket, mert ezzel akarod őt megkapni.

nov. 14. 21:48
 27/42 A kérdező kommentje:
Már nézegettem munkát, sulit mostmár van fix elképzelésem ahová jelentkezek. A legelső lépésem az hogy fű nélkül alszom ma. Nehéz lesz, de majd hozzászokom. Csak a célom lesz előttem és azzal motiválom magam. Amúgy ezt nem mondtam már el neki, mert szegénykém így is sokott kapott
nov. 14. 21:59
 28/42 anonim ***** válasza:
100%

Hajrá, tényleg sok sikert hozzá. És ha mégsem akar veled lenni, akkor se add fel, mert magad és a lányod miatt sem mindegy, hogy milyen életet élsz. A drogról meg szokj le végleg és inkább meg se említsd.

Ha elcsábulnál, csak gondolj arra, hogy a lányod nem egy függő apát érdemel és meg tudod csinálni. Ez talán ad erőt a nehezebb pillanatokban is.

nov. 14. 22:04
 29/42 anonim ***** válasza:
100%

Ha nincs munkád, miből tartod el magad? Miből tartanád el a kislányodat?

Először ne az eljegyzésre és ezekre a baromságokra koncentrálj, hanem arra, hogy legyen egy stabil munkahelyed, stabil kereseted, utána jöhet a többi.

nov. 15. 00:10
 30/42 A kérdező kommentje:
28. Nagyon szépen köszönöm 😊 Megvan a szándék és a motiváció hogy leszokjak és szerintem ez az egyik alapja a leszokásnak. Ez volt az első este hogy nem fogyasztottam, és lehet keveset tudtam csak aludni, de az nem volt vészes. Ma megyek jelentkezni állásra (ismerős által). Aztán jelentkezek suliba ahol online vannak órák és így legalább délutánonként tudok vigyázni a kicsire. Amúgy jóban vagyok a "szerelmem" édasányjával is. Most látom hogy éjjel írt nekem egy olyan üzenetet hogy a lánya elég sokáig sírt miután eljött tőlem. Ez nem jellemző rá, nagyon erős nő és a saját anyja is azt mondta hogy ritkán sír. (Amúgy a lány anyukája nem szokott minden este velük lenni, de néha ott alszik náluk) Én ezen teljesen meglepődtem és szerintem miattam sírt. Már sok mindenre gondoltam, hogy miért váltottam ilyet ki belőle. Olyan bűntudatom van ettől. Szerintetek ez a sírás miattam volt? Megrémíszthettem? Vagy mégis miért?
nov. 15. 05:05
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!