Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Beleszerthettem a lányom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerthettem a lányom anyukájába?

Figyelt kérdés
Mi nagyon fiatalok voltunk amikor szex kapcsolatból született egy kislányunk. ( A lány 18, én 22). Ez a lány a baba mellett építette folyamatosan a karrierjét aminek meg is van látszólag az eredménye. Tanulás, jogsi,tanulás mellett munka és most saját háza is lesz. Senki nem támogatta és saját maga egyedül ilyen dolgokat elért. Én munkanélküli vagyok jelenleg és végzettségem sincs sajnos 11 osztályon kívül. Ezzel a lánnyal csak a gyerek miatt tartottam a kapcsolatot másért nem. Viszont szinte majdnem mindennap találkozunk amikor hozza-viszi tőlem a gyereket. (A kislányunk 2 éves lesz). Mostanság változtak az érzéseim iránta. Mindig alig várom hogy jöjjön a kislányunkért és beszélhessek vele. Ma miközben játszottam a lányunkkal végig az járt a fejemben hogy milyen csodálatos az hogy pont tőle van és ebben a kislányban látom őt is. Folyton csak rá tudok gondolni, és ez a lány egy csoda számomra. Most is beleőrülök a hiányába, hogy nem láthatom. Minden este arra gondolok hogy mi lenne ha mellettem lenne és úgy aludnánk el hogy a karjaim közt feküdne. Úgy érzem nem tudok nélküle élni. Ma már az is megfordult a fejemben hogy feleségül veszem. Mit tegyek? Mit tudnék csinálni hogy végre egy család legyünk?
nov. 14. 19:46
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
55%
Tényleg hülyeség abból következtetni hogyan áll a saját gyerekéhez és miatta hozzád. Gyűlölhet, de akkor is a gyerek apja vagy. Ne füvezz, hülye leszel tőle mert eszi az agysejteket. Inkább végezz el szakmát legalább és mellette dolgozz. Meg persze ne ess abba a hibába, hogy te szerelmes vagy mert messze vagy tőle.
nov. 14. 20:25
 12/42 A kérdező kommentje:
Velem közvetlen. Van hogy órákat beszélgetünk. Párszor hallom tőle azt a mondatot hogy vannak dolgok amiket csak velem tud megosztani. Valamikor lelkizünk is. Őszintén néha csak úgy látom hogy csak egy beszélgető társ vagyok számára mint egy legjobb barát. De máskor olyan mintha más lenne. Az egyik barátnője azt mondta hogy régebben azért nem volt több közöttünk mert nincs semmim. És ezt teljes mértékben megértem. Sajnos rossz neveltetésben részesültem és anno anyum támogatta azt hogy ne menjek el az érettségéig. Nagyon sajnálom hogy ennyire letértem az elképzelt utamról. Neves gimnázumba jártam lehetett volna valami, de hülye voltam. Sajnos akkor jött képbe a fű, a szorongásom és a lustaság stb. Sajnos szorongok emberek között és ezért sem fejeztem be annó a sulit
nov. 14. 20:30
 13/42 anonim ***** válasza:
És szerinted a fű, vagy később még keményebb drog segíteni fog, hogy leküzd a szorongást? Sok embernek nincs érettségije, de azért szakmája van. A szorongás baj nyilván, de lehet csökkenteni, meg is szabadulni tőle. Online is végezhetsz iskolát. Home office munkák is vannak. Csak akaratodnak kell lennie. Fiatal vagy még nagyon. Ne rontsd el az életed ha már nem magad akkor legalább a lányod miatt!
nov. 14. 20:38
 14/42 anonim ***** válasza:
79%
Kicsit össze-vissza beszélsz, azt mondta a barátnője, azért nincs veled mert nincs semmid? Ja, és te ezt elhitted? Ekkora rosszindulatú barátnőt… mellette voltál miközben a gyereketeket várta, ott voltál te is az első évben? Vagy csak most megbántad és most próbálnál valamit?
nov. 14. 20:50
 15/42 A kérdező kommentje:
Igen azt hittem hogy megoldja a problémáimat. Tizenévesen ebben a tévhitben éltem (akkor kezdtem el). Oldotta a szorongásom, de csak pár óráig. Mostmár szeretnék ebből az egészből kiszállni. Ez a lány pont pszichológiát tanul egyetemen és középiskolában is valami ilyesmit tanult. Arra gondoltam hogy tőle kérek segítséget. Viszont akkor el kell mondanom a füvezést és akkor már fix nem lesz esély a közös életünk kialakításában. Pedig annyira szeretem őt. Ennyire soha senkit nem szerettem. Most fog jönni munkából a lányunkért és ilyenkor szoktunk beszélgetni. Fogalmam sincs mit mondjak neki. Olyan zavarban vagyok hogy megszólalni nem tudok,és majd kiesik a szívem a közelében. Tuti észrevette ezt már. Arra gondoltam hogy megpróbálom elmondani a terveim hogy dolgozni, tanulni szeretnék. Azt is hogy közös életet szeretnék vele és a lányunkkal és később feleségül szeretném venni. Aztán rátérek a szorongásra, a múltamra és a füvezésre. Megkérem hogy segítsen. Sajnos fű nélkül nem tudok már aludni sem és ez rettenetes. Ezért is lenne jobb ha mindig mellettem lenne ő. Mellette olyan boldog vagyok és nem is szorongok meg semmi. Vásárolni nem tudok elmenni rendesen inkább rendelgetek mindig annyira szorongok. Csak vele szoktam vásárolni ritkán és mellette sosem szorongok
nov. 14. 20:54
 16/42 A kérdező kommentje:
14. Igen, ezt mondta a barátnője. Nekem kétszínűnek tűnik a csaj szóval van benne valami. Végig mellette voltam. Orvoshoz is mindig elkísértem annó. Én vigyáztam mindig a babára amíg ő tanult/dolgozott. Anyagilag is támogattam őket amennyire tudtam. (Sportolok és ez által kapok kis pénzt). Egy pillanatig sem hagytam cserben
nov. 14. 20:58
 17/42 anonim ***** válasza:
94%
Tehát az egyik drogról úgy szoknál le, hogy másik drogra állsz rá ami nem más mint a gyereked anyja? Mert azt akarod csinálni. Tisztára úgy viselkedsz mint akinek bekattant. NEM VAGY BELE SZERELMES! RAJONGSZ ÉRTE és ki akarod HASZNÁLNI, hogy jobban érezd magad lelkileg. Takarodj normális pszichológushoz, biztos van rá pénzed ha a fűre telik és aztán tanulj, dolgozz! Hányingerem van tőled!
nov. 14. 20:58
 18/42 anonim ***** válasza:
51%

Nehogy elmondd neki most, hogy el akarod majd venni, nagyon korai lenne, hiszen jelenleg semmi nincs közöttetek. De az amúgy szerintem elég jó jel, hogy baráti a kapcsolatotok és sokat szoktatok beszélgetni.

Szerintem csak annyit mondj neki, hogy szeretnéd helyrehozni az életedet, dolgozni, megcsinálni az érettségit és később akár egy szakmát is. Egyelőre ennyi elég.

nov. 14. 21:06
 19/42 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon gyorsan kérj segítséget orvostól és reménykedj, hogy nem tudja meg, hogy drogozol.

Ha az én gyerekem apja drogozna, gyámüggyel vetetném el a láthatási jogát. A drog nem csak rád, a gyerekre is veszélyes.

nov. 14. 21:12
 20/42 anonim ***** válasza:
86%
El kell mondani, hogy kábítószerezel. Úgyse fogsz róla lemondani. Csak egy időre míg megkapnád a lányt és aztán ugyanúgy csinálnád tovább. Sőt még lehet durvább kábítószerre is rá szoknál. Amúgy hihetetlen, hogy nem érzi, látja rajtad. Trollkodásnak tűnik. Egyébként remélem, hogy az.
nov. 14. 21:15
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!