Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Alacsony duci lány nagy lógó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alacsony duci lány nagy lógó mellekkel, vagy magas vékony lány kis feszes cicikkel?

Figyelt kérdés
Melyiket szeretnéd barátnődnek komoly kapcsolatra?

okt. 25. 08:10
1 2 3 4 5
 41/48 A kérdező kommentje:
#40 pontosan!!! Szívemből szóltál!!! Az én párom is nagyon önbizalomhiányos (volt!!!). De mióta velem van: azóta - eléggé megnövekedett az önbizalma, mert én eléggé ezt sugallom belé. Végre elhitte magáról, hogy ő is lehet szép és ő is lehet 1 férfi álma, nem csak a vékony lányok.
okt. 27. 10:14
 42/48 anonim válasza:
100%
A nagy lógósat akarom
okt. 27. 15:22
 43/48 A kérdező kommentje:
Hányszor írod még ide ugyanazt a választ? Már az #1 válaszodban is megértettem
okt. 27. 15:34
 44/48 anonim ***** válasza:
100%

Már bocsi de 120 kiló az marhára nem "duci" az minimum elhizott,de inkább kórosan elhizott.

Ez számomra nem vonzó,és a jővőbeli terveimbe sem passzol azaz:egy dagadt beteg nő ápolasa. Mert ez a súly és 40+ évesen már csak betegségek forrása lesz.

Ezt a nagy logó mellek sem kárpotolják,(ha nem lógnanak akkor sem).

okt. 27. 23:04
 45/48 A kérdező kommentje:
#44 számomra igen! De nagyon is! És ha beteg lesz és ápolni kell engem akkor is nagyon vonz és izgat ez az egész dolog!
okt. 28. 06:24
 46/48 anonim ***** válasza:
53%
A vékony magas feszeset akarom.
nov. 11. 00:55
 47/48 anonim ***** válasza:
73%
Édes mind1 nekem mind 2 a zsánerem.
nov. 19. 17:08
 48/48 anonim ***** válasza:
70%

Ide nekem a lógósat. :)

32/F

nov. 19. 23:41
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!