Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alacsony duci lány nagy lógó mellekkel, vagy magas vékony lány kis feszes cicikkel?
Figyelt kérdés
Melyiket szeretnéd barátnődnek komoly kapcsolatra?okt. 25. 08:10
41/48 A kérdező kommentje:
#40 pontosan!!! Szívemből szóltál!!! Az én párom is nagyon önbizalomhiányos (volt!!!). De mióta velem van: azóta - eléggé megnövekedett az önbizalma, mert én eléggé ezt sugallom belé. Végre elhitte magáról, hogy ő is lehet szép és ő is lehet 1 férfi álma, nem csak a vékony lányok.
okt. 27. 10:14
43/48 A kérdező kommentje:
Hányszor írod még ide ugyanazt a választ? Már az #1 válaszodban is megértettem
okt. 27. 15:34
44/48 anonim válasza:
Már bocsi de 120 kiló az marhára nem "duci" az minimum elhizott,de inkább kórosan elhizott.
Ez számomra nem vonzó,és a jővőbeli terveimbe sem passzol azaz:egy dagadt beteg nő ápolasa. Mert ez a súly és 40+ évesen már csak betegségek forrása lesz.
Ezt a nagy logó mellek sem kárpotolják,(ha nem lógnanak akkor sem).
45/48 A kérdező kommentje:
#44 számomra igen! De nagyon is! És ha beteg lesz és ápolni kell engem akkor is nagyon vonz és izgat ez az egész dolog!
okt. 28. 06:24
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!