Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Alacsony duci lány nagy lógó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alacsony duci lány nagy lógó mellekkel, vagy magas vékony lány kis feszes cicikkel?

Figyelt kérdés
Melyiket szeretnéd barátnődnek komoly kapcsolatra?

okt. 25. 08:10
1 2 3 4 5
 31/48 A kérdező kommentje:
#27 énis ugyanebben a cipőben járok. Mint te. Én 2,5 fél éve vagyok együtt az alacsony duci barátnőmmel.
okt. 26. 22:46
 32/48 anonim ***** válasza:
63%
Én nő vagyok, duci alktat, de teljesen megértem azokat a férfiakat, akiknek a vekony tetszik. Női szenmel, ezerszer szebb egy vékony elegáns, pici mellű nő, mint ezek a tőgyek, amik nekem vannak. A triumph ban, még éppen találok melltartot. Nem igazán tudom rendbe tenni a súlyomat, így nem is ismerkedek. Ket valasztasom van, bántalnazó kapcsolat, vagy semmilyen.
okt. 27. 08:07
 33/48 A kérdező kommentje:
#32 hány éves vagy? Nekm ugyanilyen a barátnőm, mint te vagy. Ő most 20 éves. Nincs 170 centi és 120 kiló körül van. Én vagyok neki az 1. (és nagyon remélem hogy az utolsó) párja. Előttem Ő se mert ismerkedni. Nagyon gátlásos és zárkózott. (Szerencsére előttem MÁR kicsit sem az). Én így fogadom el őt amilyen és ahogy van. Így szeretem nagyon. És ha hízik, annak csak örülök!!!
okt. 27. 08:26
 34/48 anonim ***** válasza:
57%

33

Öreg vagyok (34)

Jó, ez te vagy, ilyen pasi gyakorlatolag nulla van, (ha mégis, az foglalt)

okt. 27. 08:37
 35/48 A kérdező kommentje:
#34 2 és fél évvel ezelőttig én sem voltam foglalt. Vannak még ilyenek szerintem. Bár azt aláírom, hogy ritka, mint a fehér holló. De vannak! Ne félj ismerkedni! Csak bátran! Te hány centi és hány kiló vagy?
okt. 27. 08:43
 36/48 anonim ***** válasza:
36%

Az azért ugye megvan, hogy egy 120 kg-os nő az nem duci, hanem súlyosan elhízott? Az alacsony meg nem a mondjuk 165-168 cm, de ez mindegy, jelen helyzetben minél alacsonyabb, annál durvább ez a túlsúly.

Mondjuk 160 cm/70 kg na az alacsony és duci. Ettől 50-el több már messze túlmutat ezen, így meg szarul van megfogalmazva a kérdésed.

okt. 27. 09:02
 37/48 A kérdező kommentje:
A lényeg akkor is érthető. A kérdés nem az én barátnőmre irányult.
okt. 27. 09:08
 38/48 anonim ***** válasza:
100%

34-es, pedig van olyan férfi, akinek a telt alkat tetszik. Én is ilyen vagyok. A kerek formákat tartom nőiesnek.

Nekem az a problémám, hogy a társkeresőkön alig vannak ilyen nők, személyes ismerkedésnél meg ahogy a kérdező is írta, annyira zárkózottak, hogy lehetetlen velük kapcsolatot teremteni. Úgyhogy marad az egyedüllét és a várakozás...

okt. 27. 09:16
 39/48 A kérdező kommentje:
#38 pontosan. Én a barátnőmmel is eléggé nehezen és sokára és sok harc és küzdés után tudtam összejönni. De nagyon megérte minden harc és küzdés!!!
okt. 27. 09:21
 40/48 anonim ***** válasza:
100%

27es vagyok

A legtöbb duci vagy mondjuk úgy, túlsúlyos nővel az a gond, hogy nagyon önbizalomhiányosak, és ez nem vonzó a férfiaknak, mert messziről látszik. Ez ugyanúgy érvényes a vékony, csinos csajokra is.

"Női szenmel, ezerszer szebb egy vékony elegáns, pici mellű nő, mint ezek a tőgyek, amik nekem vannak."

Erről beszéltem...

okt. 27. 10:08
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!