Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alacsony duci lány nagy lógó mellekkel, vagy magas vékony lány kis feszes cicikkel?
Egyértelműen az elsőt, minden szempontból tökéletes.
A másodikkal nem tudnék mit kezdeni. Se a magas nők, se a soványak, se a kismellűek nem tetszenek, így halmozottan meg főleg.
Kovezzetek meg erte, de szamomra undorito a logo mell. Persze tudom hogy nem tehetnek rola a nok, de nekem eleg kiabrandito ha valaki a mellein lepdel.
Pont ezert nekem a kisebb formas mell ami bejon.
Szerencsére nem csak a kettő közül lehet választani.
Ha csak ők lennének akkor a vékonyat választanám.
Sem a túlsúly, nem a nagy logó mell nem túl szívderítő látvány.
"Alacsony duci lány nagy lógó mellekkel"
>Soha.
Teljes mértékben kizárt, még baràtnak sem kellene egy ilyen nő, mert attól félnék, elkezd irántam komolyabban érdeklődni.
A külső fontos, én adok magamra ezt elvárom azoktól a nőktől is, akik kapcsolatba kerülnek velem.
"magas vékony lány kis feszes cicikkel?"
>Szeretettel fogadom az ilyen nőket. Többféle opciót is tudok nekik kínálni: haverkodás, baràtság, laza kapcsolat, párkapcsolat.
Teljesen mindegy, csak legyen jófej.
Ismertem mindkét típusból jót, meg rosszat is.
Egy kedves vidám, szerény nyakigláb vékony csajt, meg ugyanilyen hajcsárt, aki mindenen besértődött, és őrjöngött.
Alacsony duciból is mindenfélét, volt olyan, akit majdnem felrúgtam a háztetőre a megjegyzései miatt, de olyan is aki végtelenül kedves, és szép arca volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!