Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért vonja meg a párom az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vonja meg a párom az érintést amikor megsértődik valamin? Lányok, ti mikor csináltok ilyet?

Figyelt kérdés

Ha a barátnőm megsértődik, nem érhetek hozzá pár percig, amíg jóvá nem teszem. Utána meg így mondja, hogy "most már fogdoshatsz" előtte meg elhúzta az arcát, amikor meg akartam csókolni.

Ez elég rosszul esett, de azt mondta ne én legyek megsértődve, itt ő az áldozat. Ebben a pár percben nekem olyan gondolatok pörögtek le az agyamban, hogy csak játszik velem, nincsenek is valódi érzései? Azt mondta kezd belém szeretni sőt ő kérdezte meg, hogy leszek-e a barátja, szóval már nem tudom eldönteni. Akit szeretsz, azzal nem játszadozol így. Sokszor tényleg törődik velem, de az ilyenek miatt elbizonytalanodom. Egy érett nő csinál ilyet, hogy ezzel bünteti a párját? Csak mert szerintem aki érzelmileg érett és intelligens, nem fordul meg a fejében ilyen gondolat. Szerintem neki fogalma sincs ez nekem mennyire rosszul esett. Mondtam neki, de nem hiszem, hogy átérzi. Meg azt is szokta csinálni, hogy direkt nem ír 2-3 napig, hogy megnézze én mikor írok rá. Mert szerinte mindig ő ír hamarabb, nagyon számontartja ezt. Holott én is szoktam írni.

Ti mit gondoltok erről? Kicsit elbizonytalanodtam. Szerintetek ezek alapján elég érett érzelmileg? Félek, hogy később megbántana.

okt. 23. 07:58
1 2 3 4 5 6 7
 31/70 A kérdező kommentje:
30-as, nem teljesen értem miről beszélsz. Én meg merem érinteni. Próbáltam megcsókolni, csak elhúzta az arcát, amikor meg volt sértődve.
okt. 23. 13:38
 32/70 anonim ***** válasza:
84%
#31 mi ebben a fura? Ha haragszom valakire, akkor vagy kérjen bocsánatot, vagy hagyjon békén, párkapcsolatban is. Nincs olyan, hogy megbántasz, aztán még csókolózzunk is.
okt. 23. 14:20
 33/70 anonim ***** válasza:
90%
Ez még szülő-gyerek kapcsolatban is teljesen oké, ha épp megbántott, akkor nem ölelgetitek egymást, amíg ki nem békültök.
okt. 23. 14:42
 34/70 anonim ***** válasza:
32%
Én úgy békülök, hogy ölelek. Nincs annál jobb. Méregből magadhoz szórítani és ahogy elnis enged a test mert megkönnyebbül ettől mind a kettő. Ehhez csak a felnőttek értenek.
okt. 23. 14:50
 35/70 A kérdező kommentje:

32-es, oké, de ha a párod konkrétan ki is mondja, hogy ez a büntetésed meg, hogy addig nem érhetsz hozzám, szerintem az akkor sem fer.

Egyébként még egyszer mondom, hogy semmi rosszat nem csináltam, amikor ez történt. Ő elképzelte, hogy egy adott időpontban meg fog történni egy szituáció, de nem úgy történt, ezért én voltam a rossz.

Mindegy, igazából nem mentegetni akarom magam, de ő húzott oda magához, aztán meg nem engedte, hogy megcsókoljam. Szóval ő ezt még szerintem élvezte is.

okt. 23. 15:49
 36/70 anonim ***** válasza:

34. Ez egy erőszakos leuralás. Annnnnnnnyira szereted, hogy majd összenyomod, ő meg örüljön, hogy hiszen szereted? Te meg megúszod a dumálást, mehet minden a szőnyeg alá.

35. Akkor ez egy játszma nála. Tesztel, meddig mehet el, akkor is mész-e utána, kell-e neked annyira... stb. Van azért sok férfi, akinek bejönnek az ilyen (képzelt) dominák, akik folyton picit távolabb mennek, hogy fennmaradjon a vadászösztön. És van, aki meg hülyét kap ezektől a drámáktól :D Kérdés, te melyik vagy.

okt. 23. 16:03
 37/70 anonim ***** válasza:
6%
36# figyelj csak ide! Van olyan amkikor nem kell kirangatni a masikból a feltett kérdésekkel a problémát. Az ölelés elő segítség a nyugodjunk meg a pitsába és gondoljuk á együtt a történteket. Mi a szart kell rágni, faggatni a másikat. Vagy kijön a megbeszélés közös , nyugodt hangnemben vagy megy a hazugság, eltitkolás, kamuzás.
okt. 23. 16:10
 38/70 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem a legtöbb ember nem így van ezzel. Ha haragszom valakire, mert megbántott, azt nem akarom ölelgetni. Ezt meg tartsa tiszteletben, különben erőszaknak számít. Beszéljük meg, mint felnőttek, hogy mi a baj és hogy lehet megoldani, de kéretlenül, pláne amikor mérges vagyok ne érjen hozzám. Szerintem ez alap. Ha megoldás helyett ölelgetni akar, akkor az inkább azt jelenti nekem, hogy nem érdekli, hogy valami problémám van (amit ő okozott), hogy semmibe veszi a problémámat, és inkább figyelmen kívül akarja hagyni, folytassuk, mintha mi se történt volna, söpörjük a szőnyeg alá. Hát biztos nem.
okt. 23. 16:41
 39/70 anonim ***** válasza:
8%
Lószart van így. Ezt a buták érzik éa gondolják így. Mindennél többet tud jelenteni.
okt. 23. 16:52
 40/70 anonim ***** válasza:
#39 egy gyereknek talán, aki nem képes kifejezni a frusztraciojat, de nem gyerekkel akarok párkapcsolatban lenni.
okt. 23. 17:07
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!