Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vonja meg a párom az érintést amikor megsértődik valamin? Lányok, ti mikor csináltok ilyet?
Ha a barátnőm megsértődik, nem érhetek hozzá pár percig, amíg jóvá nem teszem. Utána meg így mondja, hogy "most már fogdoshatsz" előtte meg elhúzta az arcát, amikor meg akartam csókolni.
Ez elég rosszul esett, de azt mondta ne én legyek megsértődve, itt ő az áldozat. Ebben a pár percben nekem olyan gondolatok pörögtek le az agyamban, hogy csak játszik velem, nincsenek is valódi érzései? Azt mondta kezd belém szeretni sőt ő kérdezte meg, hogy leszek-e a barátja, szóval már nem tudom eldönteni. Akit szeretsz, azzal nem játszadozol így. Sokszor tényleg törődik velem, de az ilyenek miatt elbizonytalanodom. Egy érett nő csinál ilyet, hogy ezzel bünteti a párját? Csak mert szerintem aki érzelmileg érett és intelligens, nem fordul meg a fejében ilyen gondolat. Szerintem neki fogalma sincs ez nekem mennyire rosszul esett. Mondtam neki, de nem hiszem, hogy átérzi. Meg azt is szokta csinálni, hogy direkt nem ír 2-3 napig, hogy megnézze én mikor írok rá. Mert szerinte mindig ő ír hamarabb, nagyon számontartja ezt. Holott én is szoktam írni.
Ti mit gondoltok erről? Kicsit elbizonytalanodtam. Szerintetek ezek alapján elég érett érzelmileg? Félek, hogy később megbántana.
Igazad van, hagynia kéne, hogy azt csinákj vele amit csak akarsz! 😁
Hát milyen már, hogy dönthet arrol, hogyha nem esett jól a paraszt beszólás, akkor nem kér belőled abban a pillanatban?
Moat nem azért, de ha a párom megbánt, én se akarom, hogy hozzám érjen. Mist komolyan, valamivel megbánt, de még tartsam oda az arcomat, hogy puszilgassa? Ez alapján inkább te tűnsz érzelmileg kissé alulmaradottnak.
Az, hogy nem ír rád napokig, az tényleg nevetséges, viszont ha 2-3 napig nem ír, az azt jelenti, hogy te sem írsz neki... Tehát akkor te is ugyanazt csinálod.
Nekem a leírás alapján tényleg te tűnsz érzéketlennek és egyben gyerekesnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!