Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hirtelen csöppentem bele a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hirtelen csöppentem bele a “családos” lètbe és a párkapcsolat látja kárát mit tudtok tanácsolni?

Figyelt kérdés

Vagy nyugodjak bele, hogy ez ilyen?

36 N vagyok a párom 39F és van egy 5 éves gyereke aki vele él.

Szeretem imádom a gyereket , semmi bajom vele tényleg de nincs időnk egymásra és mintha azóta rosszabb lenne köztünk minden.

Kicsit el vagyok keseredve….

Tudom más akinek gyereke születik és nem úgy kerül bele a helyzetbe, mint én…. Úgy érzem rosszul is csinálom és úgy is alakul :( de nemtudom mit kellene vàltoztatnom.

Kérlek ne bántsatok, tanácsot szeretnék kérni.

okt. 3. 06:17
1 2
 11/14 anonim válasza:

Szia! Hasonló helyzetben vagyok én is. A páromnak van egy fia, aki bár nem vele él, ha itt van, akkor huzamosabb ideig van nálunk, nem csak a hétvégén.

Nagyon aranyos gyerek, jól kijövünk, de amikor csak a nap végén tudunk normálisan beszélgetni, akkor az rosszul tud esni. A párommal közös programjaink gyerekbarátabbak akkor és lassabbak. Élvezem azt is, de bennem van az az érzés, hogy nem az én fiam. És ő sose lesz az én fiam.

Szerintem neked is ezzel kell szembenézned és elfogadni.

Ő is a helyzet áldozata és még kicsi, hogy tudjon neked segíteni. De te tudsz neki azzal, hogy türelmes vagy és megértő. Az élet meghálálja majd ezt.

Lesznek időszakok, amikor több figyelem kell majd neki, akkor háttérben kell maradni, de támogatni a párod.

Időnként persze nagyszülő vagy bébiszitter bejöhet a képbe, de a mindennapokban ki kell alakítani egy egyensúlyt, ami mindkettőtök érdekét képviseli. A párodnak ebben nagy feladata van. Mindenképp beszélj vele.

okt. 3. 09:57
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi, aki a saját gyerekét neveli, az is összeomlik időnként, mert a világ legszarabb anyjának érzi magát és fogalma sincs mit rontott el. (Általában semmit, egyszerűen a gyerek életkorának megfelelő viselkedés a felnőtt számára kiborító) A saját gyereket nevelő pároknak is kevesebb idejük jut egymásra, mint gyerek előtt. Sok házasság rá is megy erre.

Nyugalom, valószínűleg jól csinálod.

okt. 3. 10:59
 13/14 anonim ***** válasza:
KIBESZÉLNI EGYMÁSSAL! Minél előbb, annál jobb. Fontos, hogy a párod is tudja, te mit szeretnél, de neked is át kell érezned az 5 éves (válási traumát elszenvedett) gyerekkel kapcsolatos kötelezettségeit. Ne várj a megbeszéléssel!
okt. 4. 08:37
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenki válaszát elnézést hogy nem írtam de dolgoztam.
okt. 4. 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!