Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek örökre szingli maradok ha még 23 évesen nem sikerült párkapcsolatot találnom férfiként?
Igazából nekem eddig az életben minden olyanbdolog összejött amit szerettem volna.
Ez az egy nem, és az utóbbi években nagyon rá vagyok görcsölve a dologra. Meg bennem van a félelem, hogy egyedül maradok életem végéig.
Próbálok ismerkedni mindenhol csak nehezen megy nekem.
Így azért sokkal jobb a helyzet.
Van bármi tipped, hogy mi lehet a probléma? Nem előnyös a külsőd? Túl zárkózott vagy?
Megoldás mindenre van, csak fel kell ezt ismerned és ezek mentén változtatni.
2-es voltam.
33/N
"Nem, csak kapcsolatom nem volt még"
Én meg majdnem rád írtam, r.bancka.
Csak 23 vagy, ne viccelj. Nem késtél le semmiről. Az én férjem 21 volt mikor összejött velem, az egyetlen párjával, én meg nőként 24 voltam. Ez 14 éve volt. És csak 2 évvel vagy idősebb nála.
Ha 30 felett lennél, megérteném a pánikolást, görcsölést, mert ahogy idősebb lesz az ember annyival nehezebb, ( a barátaink közt legalábbis ez a tapasztalat) így semmi okod nincs rá, csak légy nyitott a továbbiakban is a lehetőségekre.
Az pedig, hogy dugtál, de nem kapcsolatban, nem túl pozitív dolog, nem vet rád túl jó fényt, de azért ne add fel.
Én speciel ilyennel össze sem jönnék. Igénytelenség. De vannak bevallalósabb csajok biztosan, akinek ez a szint megfelel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!