Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek örökre szingli maradok ha még 23 évesen nem sikerült párkapcsolatot találnom férfiként?
Igazából nekem eddig az életben minden olyanbdolog összejött amit szerettem volna.
Ez az egy nem, és az utóbbi években nagyon rá vagyok görcsölve a dologra. Meg bennem van a félelem, hogy egyedül maradok életem végéig.
Próbálok ismerkedni mindenhol csak nehezen megy nekem.
Nem maradtál le semmiről, a mai világban 2x évesen még gyerek az ember, hiába gondol mást. Majd később rájössz.
F41
Én 25 éves voltam, amikor lett az első párkapcsolatom. Előtte gyakorlatilag senkim nem volt soha, legalábbis normális párkapcsolat szintjén abszolút senki. Én igazából teljesen elkönyveltem már, hogy én örök szingli, sőt, hogy magányos farkas leszek. Aztán jött egy 19 éves lány, aki elcsavarta a fejem. Lassan 20 éve együtt vagyunk házasságban, vannak gyermekeink, szóval nem lehetetlen a dolog.
Nekem is a gátlásosság volt a fő visszatartó erő, igazából egy csomó lány közeledett hozzám, de én mindig hárítottam, valahogy "féltem" kialakítani rendes párkapcsolatot, így valahogy el is tűnt mindenki, mert nem léptem tovább a kezdeményezésben. Aztán ezt megelégeltem, erőt vettem magamon, változtattam a hozzáállásomon és főleg a stílusomon és lám, sikerült.
Velem az volt a baj, hogy túlságosan kimért, visszahúzódó, amolyan "túl jó" akartam lenni. Nem voltam laza. Görcsös, feszült hangulatú voltam, persze ez abból adódott, hogy nem volt elég önbizalmam és így "menekültem" minden ilyen helyzet elől, amikor láttam, hogy többet is szeretne valaki. Na ezt levetkőztem, sokkal lazábbra vettem a figurát, elkezdtem kicsit mókásabb, viccelődősebb lenni. Ez be is jött, akkori munkahelyen valahogy el is kezdtem vonzani a csajokat 1-2 éve belül, végül meg is találtam a párom.
Szóval, mivel azt írod, hogy nem nézel ki rosszul, hogy magas is vagy, szerintem sima ügy, ezek szerint neked is a hozzáállásoddal és a stílusoddal kell picit foglalkoznod és bizonyos dolgokon változtatni. Ez persze tudom, nem olyan egyszerű elsőre, mert az ember az alap stílusát nehezen tudja levetkőzni és megváltoztatni, de lehet rajta dolgozni és fejleszteni ezeket a képességeket.
Hajrá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!